ملیندا راسل؛ پیشگام آشپزی آزاد در دل تاریخ آمریکا
ملیندا راسل، نخستین زن آفریقایی-آمریکایی که کتاب آشپزی خود را در آمریکا منتشر کرد، داستانی از اراده، تاریخ و میراث آشپزی در دوران پیش و پس از جنگ داخلی آمریکا را روایت میکند.
ملیندا راسل، نخستین زن آفریقایی-آمریکایی که کتاب آشپزی خود را در آمریکا منتشر کرد، داستانی از اراده، تاریخ و میراث آشپزی در دوران پیش و پس از جنگ داخلی آمریکا را روایت میکند.
شرکت Yum! Brands با مالکیت برندهای مطرحی همچون KFC، Pizza Hut و Taco Bell، در سهماهه اول سال ۲۰۲۵ رشد فروش ۱۱.۸ درصدی را تجربه کرد اما نتوانست انتظارات درآمدی بازار را برآورده سازد.
دو نوجوان محلی از ورنون توانستهاند در حوزه ورزش موتورسواری تریال شناخته شوند. کیتی مکگیچی و امیلی رابرتز به تیم کانادا برای شرکت در مسابقات موتورسواری تریال دس نیشنز 2025 در ایتالیا انتخاب شدهاند.
در این دستور پخت، پوسته خردلی ترش به این ماهی سرخ شده طعمی عالی میدهد و آبهای آن را درونش محکم میکند. از دو نوع خردل، خردل دیژون و خردل دانهای در این دستور استفاده میشود. این یک دستور بسیار ساده است و هنگامی که در فر قرار میگیرد، میتوانید به سرعت جو را آماده کنید.