تفاوت برنج سفید با قهوه ای؟

برنج بخش مهمی از رژیم غذایی برای بسیاری از افراد در سراسر جهان است. با وجود انواع مختلفی از آن و طیف گسترده ای از کاربردهای ممکن ، برنج می تواند ماده ای مقوی ، مغذی و متنوع باشد.

دو نوع اصلی برنج، برنج سفید و قهوه ای است. هر دو نوع از یک دانه مشابه به دست می آیند ، اما برنج سفید مراحل بیشتری را برای تصفیه آن انجام میشود. برنج قهوه ای نوعی از غلات کامل است.

در رابطه با تفاوت برنج قهوه ای و سفید و کدام یک از برنج ها بهتر است ؟

تغذیه

طبق اعلام وزارت زراعت ملی ایالات متحده ، یک فنجان متوسط ، پخته شده و غنی شده از برنج سفید به وزن 186 گرم فراهم میکند :

·       242 کیلو کالری

·        4.43 گرم پروتئین

·        0.39 گرم چربی

·        53.2 گرم کربوهیدرات

·        0.56 گرم فیبر

برنج همچنین حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین B9 است. برنج غنی شده حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج غیر غنی شده است.

یک فنجان برنج قهوه ای پخته و دانه بلند به وزن 202 گرم تهیه می کند :

·        248 کیلو کالری

·        5.54 گرم پروتئین

·        1.96 گرم چربی

·        7/51 گرم کربوهیدرات

·        3.23 گرم فیبر

همچنین حاوی ویتامین B9  ، آهن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی است.

تفاوت های تغذیه ای

جدول زیر چگونگی مقایسه ویتامین ها و مواد معدنی در یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده با یک فنجان برنج سفید پخته شده و غنی شده را نشان می دهد. همچنین مقادیر روزانه توصیه شده برای یک بزرگسال 19 ساله یا بالاتر را نشان می دهد. مقدار آنها از نظر سن و جنس متفاوت است.

اندازه گیری ها در میلی گرم (mg) یا میکروگرم (mcg) است.

 

مواد مغذی

برنج سفید

برنج قهوه ای

مقادیر روزانه توصیه شده

آهن (میلی گرم)

2.8

1.1

8–18

ویتامین B-1 (میلی گرم)

0.3

0.4

1.1–1.2

ویتامین B-3(میلی گرم)

3.4

5.2

14–16

ویتامین B-6 (میلی گرم)

0.1

0.3

1.3

ویتامین B-9

108

18.2

400 (با نیازهای اضافی در دوران بارداری)

فسفر (میلی گرم)

68.8

208

700

منیزیم (میلی گرم)

24.2

78.8

برنج قهوه ای برای چه کسانی مضر است ؟

0 نظر ثبت شده است

نظرتون رو بنویسید

آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.