نان موزی؛ طعم نوستالژیک خانه در هر برش
هر دوشنبه من دسته بزرگی موز میخرم و معمولاً تا پایان هفته، تعدادی از آنها لکههای قهوهای زیادی پیدا میکنند که دیگر برای بچههایم مناسب خوردن نیستند. این موزهای رسیده را به نان موزی سریع و خوشمزهای تبدیل میکنم که یا به همراه تخممرغ همزده برای صبحانه سرو میشود یا روی اجاق میگذارم تا وقتی بچهها از مدرسه برمیگردند، بتوانند آن را بخورند.
سنت بچهها این است که یک برش از نان را بردارند، کمی کره روی آن بگذارند و به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهند تا کره کمی ذوب شود. این نان آنقدر در هفتههای متوالی درست شده که برای آنها به یک غذای اصلی آشپزخانه تبدیل شده است، مثل تخممرغ یا شیر.
با بزرگتر شدن بچهها، آنها بیشتر به آشنایی و تکرار غذاهای مورد علاقهشان علاقهمند میشوند. وقتی من غذای جدیدی امتحان میکنم، آنها مودبانه آن را میپذیرند اما بعد از آن میپرسند غذای همیشگی که من برایشان درست میکنم کجاست، چون واقعاً همان را میخواهند. شاید هنوز نتوانند این حس را به خوبی بیان کنند، اما به نظر من برای آنها، آرامش خانه یعنی داشتن غذاهای مورد علاقهشان. خانه یعنی حداقل یک روز در هفته وقتی از مدرسه برمیگردند، نان موزی روی اجاق باشد.
نکته تکنیکی: قبل از پخت، روی خمیر ۱ تا ۲ قاشق چایخوری شکر بپاشید تا روی نان هنگام پخت کاراملی و ترد شود.
گزینههای جایگزین: این دستور پخت بسیار انعطافپذیر است. میتوانید پکان را با هر نوع مغز دلخواه جایگزین کنید، یک فنجان شکلات چیپسی اضافه کنید و یا حتی چند سال پیش که در مزرعه گلابی زیادی داشتیم، موز را با گلابی، پکان را با گردو و کمی دارچین به دستور اضافه کردم و نتیجهای متفاوت و خوشمزه به دست آمد.

Reference from News: Joanna Gaines' Banana Bread Is Her Kids' Favorite After-School Snack
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است