معرفی بهترین کروسانت اسکاتلند در سال ۲۰۲۵: پیروزی نانوایی Wheatberry در گلاسگو
در روز دوشنبه، ۱۳ اکتبر، شرکت Edinburgh Butter Company برنده مسابقه "بهترین کروسانت اسکاتلند ۲۰۲۵" را اعلام کرد. این رقابت با هدف تقدیر و حمایت از نانوایان هنرمند و استفادهکننده از مواد اولیه باکیفیت برگزار میشود.
نانوایی Wheatberry در گلاسگو، واقع در خیابان Rosyth در جنوب شرقی شهر، به عنوان برنده این رقابت معرفی شد. این نانوایی هنری، با دقت و مهارت تیمی از نانوایان حرفهای، کروسانتهایی دستساز و منحصر به فرد ارائه میدهد.
در مراسم اهدای جوایز که در Hawksmoor ادینبورگ برگزار شد، نانوایی Wheatberry تندیس ویژهای را که توسط O&Co Blacksmiths ساخته شده بود، دریافت کرد. امسال، این رقابت میزبان ۱۴ شرکتکننده از سراسر اسکاتلند بود.
محصولات Wheatberry Bakery به فروشگاهها، مغازهها و کافههای منطقه مرکزی اسکاتلند و فراتر از آن عرضه میشود. هر کروسانت این نانوایی با دقت دستپیچیده، برش خورده و شکل داده میشود تا کیفیتی بینظیر داشته باشد.
علاوه بر کروسانت، این نانوایی انواع pain au chocolat، نانهای کوچک، تارت و نانهای متنوع دیگری نیز تولید میکند. همچنین، دارای یک استودیو آموزش نانوایی است که کلاسهای متنوع آشپزی را ارائه میدهد.
اعضای تیم Wheatberry Bakery درباره این موفقیت گفتند: "کسب این جایزه، تقدیری است از تلاشهای تیم کوچک اما متعهد ما که همواره در پی تولید شیرینی و نانهایی با بالاترین کیفیت هستند. سطح رقابت امسال بسیار بالا بود و دریافت این تقدیر از سوی هیئت داوران معتبر، برای ما بسیار ارزشمند است."
در همین حال، نانوایی Patina در ادینبورگ مقام دوم و The Old Quay Bakehouse در Mallaig مقام سوم را کسب کردند. سایر شرکتکنندگان شامل Sloe Lane Bakery و The Palmerston در ادینبورگ، HAVN Bakery در Bridge of Allan و KJ's Bothy Bakery در Grantown-on-Spey بودند.
شرکتکنندگان شش کروسانت ساده را برای داورانی متشکل از کارشناسان صنعت ارائه دادند. این داوران شامل Darcie Maher مالک Lannan Bakery، برنده سال گذشته و مالک Maple Leaf Bakery Rebecca Slade، برنده Great British Bake Off Peter Sawkins و Chloe Black مدیر شرکت Edinburgh Butter Company بودند.
کروسانتها بر اساس معیارهایی مانند یکنواختی، رنگ، شکل، مهارت در لایهبندی، بافت و طعم ارزیابی شدند.
این رقابت برای تمامی نانواییهای ثبتشده در اسکاتلند باز بود و شرکتکنندگان موظف بودند از کره ورقهای تولید شده توسط Edinburgh Butter Company استفاده کنند. این کره که با روشهای سنتی تهیه شده، به طور خاص برای لایهبندی شیرینیها فرموله شده است.
Chloe Black، مدیر شرکت Edinburgh Butter Company، اظهار داشت: "بار دیگر امسال، سطح رقابت بسیار بالا بود و نشاندهنده ثروت نانوایان هنرمند و ماهر اسکاتلند است. در میان شرکتکنندگان، کروسانت نانوایی Wheatberry به خاطر ظاهر زیبا، بافت بینظیر و طعم فوقالعادهاش برجسته بود. این روز برای ما بسیار خاص بود، به ویژه اینکه همه نانوایان را در یک مکان گرد هم آورد."

Reference from News: Glasgow bakery crowned winner of Scotland's Best Croissant Competition 2025 - Daily Record
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است