دستورالعمل تهیه نان پرتقالی مریم گلی

نان پرتقالی مریم گلی یک نان سبک و دوست داشتنی است که می‌توان آن را برش زد ، تست کرد و به عنوان صبحانه با مارمالاد پرتقال سرو کرد. این نان سبک پرتقالی را همراه با پنیر و میوه نیز می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم و سبک در نظر بگیرید. تهیه این دستورالعمل برای افراد مبتدی در طبخ نان ، به اندازه کافی آسان است ، پس پیشکادمی طبخ این نان پرتقالی و خاص را که به آسانی تهیه می‌شود ، به شما پیشنهاد می‌کند. مریم گلی همراه با پرتقال عطر و طعم پیچیده ای به نان می‌بخشد که همه می‌توانند از آن لذت ببرند.

 

مواد لازم

1/2 فنجان آب پرتقال

1/2 فنجان آب

1/2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

2 قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده

2 قاشق چایخوری شکر سفید

2 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال

1 قاشق چایخوری مریم گلی ریز خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

3 فنجان آرد نان

 

دستورالعمل تهیه

آب پرتقال ، آب ، روغن نباتی ، پوست پرتقال رنده شده ، شکر ، مخمر ، مریم گلی و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مواد را حسابی مخلوط کنید تا مایه و شکر حل شوند.

آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر نرم شکل بگیرد.

خمیر را روی تخته آرد پاشی کرده و حدود 5 دقیقه ورز دهید. در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید. (هر بار 1 قاشق غذاخوری)

خمیر را در یک کاسه چرب شده بریزید ، آن را خوب در کاسه بچرخانید تا همه طرف خمیر کمی چرب شود.

روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم قرار گیرد و استراحت کند.

خمیر را مشت کنید.

آن را روی تخته ای که کمی آرد پاشی کرده‌اید پهن کنید و به سرعت حدود 2 دقیقه خمیر را ورز دهید تا حباب‌های هوا خارج شود.

خمیر را به صورت نان درآورید.

نان را در ظرف نان چرب شده قرار دهید.

روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه استراحت کرده تا دو برابر شود.

ظرف حاوی خمیر نان را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.

نان پرتقالی مریم گلی را قبل از برش از ظرف جدا کرده ، بگذارید روی یک توری سیمی به طور کامل خنک شود.

نان سبک و خوش طعم پرتقالی آماده است. آن را به هر شیوه که تمایل دارید برای صبحانه یا عصرانه سرو کرده و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

دستورالعمل تهیه نان پرتقالی مریم گلی