سیب زمینی یونانی Lemony با طعم پونه کوهی و سیر
سیب زمینی یونانی با دستورالعملی که پیشکادمی با شما به اشتراک میگذارد ، ویژه و متفاوت است. بافت درون سیب زمینی کاملا نرم و لایه بیرونی آن ترد و شکننده است. شاید اینطور به نظر برسد که این دستورالعمل ، سخت تر و پیچیده تر از اغلب دستورهای تیه سیب زمینی است اما بافت و طعم سیب زمینی یونانی به همین دلیل است که در دنیا به شهرت رسیده. پس شما هم دستورالعمل تهیه سیب زمینی یونانی را امتحان کنید و از طعم ویژه آن لذت ببرید.
مواد لازم
1 عدد سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده)
1/4 فنجان آب لیموی تازه (از 2 عدد لیمو)
3 حبه سیر بزرگ (پوست کنده و ریز خرد شده)
1/3 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم دادن به غذا
دستورالعمل تهیه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب زمینیها را به صورت یک لایه در ظرف پخت قرار دهید.
در یک کاسه کوچک آب لیمو ، سیر ، روغن زیتون ، آب و پونه کوهی را با هم مخلوط کنید. مواد را با نمک و فلفل طعم دار کنید.
این مخلوط را روی سیب زمینیها بریزید.
ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر که از قبل گرم شده بپزید.
قالب را از فر بیرون آورید. حرارت را تا 425 F افزایش دهید. فویل را با احتیاط بردارید (مراقب باشید دستتان با بخار نسوزد). سیب زمینیها را با قاشق برگردانید.
قالب را به فر برگردانید و برای 20 تا 25 دقیقه سیب زمینیها را بپزید. گاهی اوقات آنها را بچرخانید تا زمانی که سیب زمینیها از داخل نرم و از خارج ترد و قهوهای شوند.
سیب زمینیها را به یک ظرف مناسب برای سرو منتقل کرده و از طعم ویژه آن لذت ببرید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است