سالاد تبوله یا تابولی ، سالاد کلاسیک لبنان

 

سالاد تبوله یا تابولی یکی از سالادهای کلاسیک لبنان است که طرفداران زیادی در دنیا دارد. این سالاد لبنانی جذاب یکی از بهترین گزینه‌های انتخابی افراد وگان است. تبوله لبنان یک پیش غذای سالم وگان مدیترانه‌ای است که با بلغور ، جعفری ، نعنا و سبزیجات خرد شده تهیه می‌شود. درست کردن این سالاد تازه با تعداد انگشت شماری از مواد ساده ، در یک زمان کوتاه امکان پذیر است. پیشکادمی شما را به خواندن ادامه این مطلب دعوت می‌کند. با ما همراه شوید!

 

مواد لازم

⅓ فنجان روغن زیتون طبیعی

3 قاشق غذاخوری آب لیمو

¼ فنجان بلغور با کیفیت

2 دسته جعفری (حدود 2 فنجان جعفری خرد شده)

1-2 عدد گوجه فرنگی سفت رسیده

2 عدد پیازچه (هر دو قسمت سبز و سفید)

¼ فنجان برگ نعناع تازه (در صورت تمایل)

نمک و فلفل

 

دستورالعمل تهیه سالاد تبوله

در یک کاسه کوچک ، روغن زیتون و آبلیمو را با هم ترکیب کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس بلغور را به آنها اضافه کرده و اجازه دهید حدود 15 دقیقه خیس بخورد تا نرم شود.

در همین حال ، سبزیجات را با بشویید ، خشک و ریز خرد کنید.

سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. در صورت تمایل نعناع را نیز اضافه کنید. نمک و فلفل را هم افزوده ، سپس مخلوط بلغور ، روغن زیتون و آب لیمو را روی آن بریزید. مواد را به آرامی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

این سالاد تازه و کلاسیک لبنانی را در کنار هر نوع غذایی که تمایل دارید سرو کرده و از طعم دلچسب و اصیل آن لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

سالاد تبوله یا تابولی ، سالاد کلاسیک لبنان