سس پارمزان سیر ، سس خوش طعم و عطر ایتالیایی
این سس تند ترکیبی از سس مایونز با ادویههای ایتالیایی ، سیر ، مقدار زیادی فلفل قرمز خرد شده تند و کمی پنیر پارمزان است. حرارت دادن حبههای سیر بوی تند سیر را از بین میبرد و بخشی از طعم شیرین سس را به وجود می آورد که عامل اصلی عطر و طعم این سس ایتالیایی است.
این سس سیر برای سرو در کنار سبزیجات و یا مرغ سوخاری بسیار مناسب است. پیشکادمی در این مطلب دستورالعمل تهیه سس پارمزان سیر ایتالیایی را با شما به اشتراک میگذارد.
مواد لازم
6 حبه سیر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/2 فنجان سس مایونز
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1/4 قاشق چایخوری ریحان خشک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1/8 قاشق چایخوری آویشن خشک
اختیاری: 1 عدد فلفل شیلی قرمز (1 تا 2 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. حبه های سیر را پوست بگیرید و آنها را در یک ظرف کوچک پخت قرار دهید. روغن زیتون را روی سیرها بریزید. سپس روی ظرف پخت را محکم با فویل بپوشانید. سیر را به مدت 25 دقیقه بپزید تا نرم شود.
اجازه دهید سیر کمی خنک شود. حالا آنها را له کنید تا یکدست شود.
سیر له شده را با مواد دیگر در یک کاسه ترکیب کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست درست شود.
سس را به یک ظرف منتقل کرده و حداقل برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
سس پارمزان سیر ایتالیایی آماده است. از طعم متفاوت آن لذت ببرید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است