رازهای افسانهای و طعم بینظیر Maultaschen؛ جیبهای دهانی آلمانی
در دل تاریخ قرون وسطی، داستانی شنیدنی درباره اختراع Maultaschen در صومعه Maulbronn در جنوب غربی آلمان وجود دارد؛ جایی که راهب Jakob در اواخر قرون وسطی این دلمههای خاص را خلق کرد. این صومعه که توسط راهبان سیسترسی در سال 1147 تأسیس شده و اکنون جزو میراث جهانی یونسکو است، مهد تولد این غذای سنتی به شمار میرود.
کلمه "Maultaschen" به معنای "جیبهای دهانی" است، هرچند ممکن است "Maul" به نام محل Maulbronn نیز اشاره داشته باشد. این دلمههای مربعشکل را میتوان هم در سوپ سرو کرد و هم به صورت سرخشده در تابه، و اغلب به عنوان نسخه آلمانی راویولی ایتالیایی شناخته میشوند.
افسانه میگوید که راهب Jakob به دنبال استفاده از گوشت اضافیای بود که در جنگلهای اطراف صومعه پیدا کرده بود. اما مشکل این بود که راهبان در طول دوره روزهداری پیش از عید پاک، حق خوردن گوشت چهارپایان را نداشتند. بنابراین، او گوشت را با پیاز و سبزیجات خرد کرد و درون خمیر پیچید تا این غذای ممنوعه را از چشم دیگر راهبان و حتی خداوند پنهان کند. در واقع، یکی از نامهای محلی این دلمهها در سوابیا "Herrgottsbescheißerle" به معنای "کوچکهای فریبدهنده خدا" است که به خوبی این داستان را بازگو میکند.
نسخههای مختلفی از این افسانه و همچنین از خود Maultaschen وجود دارد، بهویژه در مورد مواد داخلی آن که "brät" نامیده میشود. به طور سنتی، این مواد از گوشت خوک مخلوط با پیاز، سبزیجات و گاهی خرده نان برای بافت و استحکام بیشتر تهیه میشد. اما با توجه به کمبود گوشت در سوابیا، مردم محلی به استفاده از ماهی و سبزیجاتی مانند هویج، چغندر، اسفناج و قارچ به عنوان مواد داخلی روی آوردند.

Reference from News: #NeedToKnow: These German Dumplings Were A Secret From God | Femina.in
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است