املت کلاسیک فرانسوی ، وعدهای کامل ، آسان و سریع
املت کلاسیک فرانسوی از غذاهای مشهور فرانسه است که در کشورهای مختلف به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه طبخ میشود . در خیلی از کافههای فرانسه برای صبحانه ، نهار و یا شام املت فرانسوی سفارش داده میشود و طرفداران زیادی هم دارد . این دستور العمل املت فرانسوی است که در کافهها سرو میشود .
املت کلاسیک فرانسوی با یک نوع پنیر سنتی فرانسه ، سبزیجات و ژامبون تهیه میشود و یک وعده غذایی سریع ، خوشمزه و آسان به شمار میآید که شما در هر آشپزخانهای میتوانید آن را تهیه کنید . در ادامه این مطلب با دستورالعمل تهیه املت کلاسیک فرانسوی آشنا خواهید شد .
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری کره (ریز خرد شده و منجمد)
3 عدد تخم مرغ بزرگ
نمک و فلفل سیاه (آسیاب شده)
2 قاشق غذاخوری پنیر گرویر (خرد شده)
2 قاشق چایخوری پیازچه (تازه ، ریز خرد شده)
دستورالعمل تهیه املت کلاسیک فرانسوی
روغن زیتون را به یک ماهیتابه اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید - روغن را بیش از حد گرم نکنید ، اگر روغن خیلی گرم باشد تخم مرغ بلافاصله بعد از برخورد به ته ماهیتابه سفت میشود .
تخم مرغ ها را هم بزنید تا جایی که کف کند - مهم است که در این مرحله از طبخ غذا نمک یا فلفل اضافه نکنید .
نصف مقدار کره سرد را با تخم مرغ ها ترکیب کنید .
کره باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را با روغن بچرخانید تا ذوب ، کدر و حباب دار شود.
تخم مرغ ها را داخل تابه داغ ریخته و یک چنگال را به سرعت در دایرههای کوچک ، زیگزاگی حرکت دهید تا تخم مرغ ها تا حدود 80٪ پخته شوند .
سطح بالای تخم مرغ ها را با پشت قاشق بزرگ یا کفگیر کوچک فشار دهید .
حالا تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید .
پنیر و سبزیجات خرد شده را روی تخم مرغ ها بپاشید و درب ماهیتابه را بگذارید .
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا املت به مدت 2 تا 3 دقیقه روی گاز بماند ، که البته این بستگی به ذائقه شما دارد که تخم مرغ را تا چه اندازه سفت یا شل دوست دارید .
ماهی تابه را کمی به کنار کج کنید تا املت را با احتیاط از ظرف جدا و داخل ظرف بریزید .
املت را آرام به شکل لوله ، رول کنید . با یک سالاد تازه سبز که کمی با سس فرانسوی پوشیده شده باشد ، املت کلاسیک فرانسوی را داغ سرو کنید .
نوش جان!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است