دستورالعمل تهیه سالاد (ترشی) ذرت

 

 

ترشی ذرت را از آن لحاظ می‌توان نوعی سالاد به شمار آورد که در کشورهای اروپایی این ترشی را همراه با ساندویچ‌های مختلف از جمله ژامبون ، گوشت ، مرغ و دیگر ساندویچ‌ها می‌خورند. اغلب این سالاد خوشمزه را که در آب گوجه‌فرنگی و سرکه سیب به عمل می‌آید ، داخل ساندویچ می‌ریزند و یا در غذاهای پرسی همراه با غذا می‌خورند. در این مطلب دستورالعمل سالاد ذرت را با شما به اشتراک می‌گذاریم تا بنوانید در خانه آن را به آسانی تهیه کنید و در یخچال داشته باشید تا به عنوان یک چاشنی خوشمزه از طعم خاص آن لذت ببرید.

مواد لازم

نیم کیلو گوجه‌فرنگی

300 گرم دانه ذرت شیرین

1.5 فنجان فلفل دلمه‌ای سبز (خرد شده)

1.5 فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شده)

1 فنجان خیار (حلقه شده)

1 فنجان پیاز ریز (حلقه شده)

1 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق غذاخوری نمک

تخم کرفس ، دانه خردل ، سیاه دانه ، دانه فلفل سیاه (هر کدام 1 قاشق چایخوری)

1 عدد یا بیشتر فلفل تند (در صورت تمایل)

1 فنجان آب و 1 فنجان سرکه سیب

 

دستورالعمل تهیه ترشی ذرت

گوجه‌ها را پوست بکنید ، دانه‌های آنها را خالی کنید و دور بریزید. گوجه‌ها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا دیگر مواد هم به آنها اضافه شوند. مواد دیگر را همراه با ادویه‌ها ، شکر و نمک به گوجه‌ها اضافه نمائید. آب و سرکه سیب را هم به مخلوط اضافه نمایید ، آنها را کمی هم بزنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا یک ساعت بپزد. حالا قابلمه را از روی شعله بردارید تا خنک شود. ترشی ذرت را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و آنها را در یخچال نگهداری کنید. ترشی یا همان سالاد سرکه‌ای ذرت به محض برداشتن از روی حرارت و خنک شدن ، برای مصرف آماده است. دقت کنید که به هیچ عنوان قاشق خیس داخل شیشه ترشی نبرید.

 

 

دستورالعمل تهیه سالاد (ترشی) ذرت