چند غذای سنتی مجارستان که یادآور خانههای مجار هستند
مجارستان به غذاهای دلچسب و دلنشین خود معروف است. غذاهای مجارستان تنوع گستردهای دارند ، از سوپهای گرم کننده گرفته تا دسرهای خوشمزه. در این مطلب شما را با چند غذای مجاری که دز خانههای مردم مجارستان رایج هستند ، آشنا میکنیم. این غذاهای سنتی برخی از غذاهای ملی مجارستان محسوب میشوند. با ما همراه شوید تا به مجارستان سر بزنیم.
لانگوس
یک خمیر سرخ شده با سیر ، خامه ترش و پنیر رنده شده که یکی از محبوبترین میان وعدههای غذای خیابانی مجارستان و همچنین غذای مورد علاقه بسیاری از مجارها در سراسر جهان است. مواد اضافی دیگری نیز در بعضی دستورالعملها به ترکیب این خمیر اضافه میشود ، اما این ترکیب سنتی است که رایج ترین و معتبرترین است و به احتمال زیاد هر خانه مجارستانی را به یاد میآورد.
فازلک
Főzelék به سادگی به یک خورشت گیاهی دلپذیر اشاره دارد: مواد تشکیل دهندهی این غذا میتوانند با توجه به ترجیح افراد ، متفاوت باشند . از جمله گزینههای معروف که در این غذا به کار برده میشود عدس ، لوبیای سبز و کلم است. از نظر فنی نه خورشت است و نه سوپ. بلکه یک غذای بینظیر مجارستانی است که هیچ ترجمه انگلیسی ندارد و آنقدر محبوب است که در سراسر مجارستان میتوان کافههایی را یافت که منحصراً این غذا را سرو میکنند.
کلم پرشده
این غذای دلپذیر شامل کلم پرشده با گوشت چرخ کرده ، برنج و فلفل قرمز است که در یک سس غنی از گوجه فرنگی پخته شده است. یک وعده غذایی دلچسب که یادآور پخت و پز مادربزرگها است. در مجارستان هر کس برای تهیه این غذا دستورالعمل مورد علاقه خود را دارد (که اغلب اوقات سینه به سینه به نسلهای بعدی منتقل میشود) و وقتی که بیرون از خانه سرد است ، یک بشقاب پر از این غذای دلچسب ، دقیقاً همان چیزی است که پزشک برای هوای سرد توصیه میکند.
پاپریکاش
پاپریکا به احتمال زیاد محبوبترین ادویه مجارستان است و پایه اصلی پاپریکاش همین ادویه به حساب میآید. پاپریکاش از یک سس خامهای غنی از پاپریکا تشکیل شده است که به موادی دیگر اضافه شده: مرغ ، گربه ماهی یا قارچ رایج ترین مواد اولیه برای تهیه پاپریکاش هستند.
گلیاسلیوز (گولاش)
گولاش یکی از غذاهای معروف و محبوب مجارستان است. یک خورشت گوشت گاو با مقدار زیادی فلفل قرمز که این دستورالعمل با گذشت زمان تکامل یافته و تغییراتی داشته اما همچنان به قوت قبل ، غذای معمول و محبوب مجارستانی است.
شیرینی کرمی مجارستان
کاستارد وانیلی مجارستانی ، لایه ای بین برشهای ترد و پوسته پوسته از شیرینی است که یک شیرینی محبوب مجارستان به شمار میآید. به هر شیرینی فروشی سنتی در مجارستان سر بزنید ، این شیرینی را مییابید. مجارها اغلب با یک فنجان قهوه داغ همراه با شیرینی کرمی سنتی کشورشان کاملاً لذت میبرند.
هالاسله
این سوپ ماهی با پایه پاپریکا یک سوپ گرم کننده و سنتی برای سرمای مجارستان است. هالاسله یک غذای مجارستانی بسیار دوستداشتنی است و به طور سنتی با کپور ، پایک یا گربه ماهی درست میشود. در خانهها و رستورانهای حاشیه دانوب ، بهترین روش برای لذت بردن از این سوپ خوشمزه ، استفاده از ماهیهای تازه صید شده از رودخانههای دانوب یا تیسا است. هالاسله یک غذای روستایی ، گرم کننده و تند است که طعم واقعی مجارستان را در خود دارد.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است