ترشی لبنانی با طعم ترش تمبر هندی و رب انار
ترشی لبنانی از آن دسته ترشیها است که وقتی آن را با غذا میخورید ، متوجه طعم سرکه در ترشی نمیشوید. چرا که طعم ترش تمبر هندی و رب انار به تیزی سرکه غلبه میکند. در این مطلب با دستورالعمل تهیه ترشی لبنانی آشنا میشوید.
مواد لازم
هویج ، شلغم ، بادمجان (هر کدام 3 عدد)
7 عدد تربچه
5 عدد فلفل تند
3 قاشق غذاخوری رب انار
1 بسته کوچک تمبر هندی
سرکه سفید به مقدار لازم
5 حبه سیر
1 قاشق مرباخوری زیره
گلپر ، سیاهدانه ، زرچوبه (هر کدام یک قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه ترشی لبنانی
تمام سبزیجات را به سلیقه خودتان خرد کنید.
بادمجانهای خرد شده را به مدت 3 دقیقه با کمی سرکه بپزید.
در یک کاسه ، تمبر هندی را با سرکه تا حدی رقیق کنید ، سپس از صافی ردش کنید.
رب انار را به ترکیب تمبر هندی و سرکه اضافه کنید آنها را هم بزنید تا یکدست شود.
سبزیجات و ادویهها را در یک شیشه خشک و تمیز بریزید.
ترکیب تمبر هندی ، رب انار و سرکه را به شیشه اضافه کنید.
شیشه ترشی را در یک جای تاریک نگه دارید. ترشی لبنانی شما در عرض 10 روز آماده مصرف میشود.
نوش جان!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است