Chimichurri بهترین چاشنی برای گوشت و مرغ
Chimichurri بهترین چاشنی برای گوشت و مرغ است . طعم این چاشنی مخصوص کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی ، از آن دسته طعمهایی است که در حافظه شما ماندگار میشود . پس در ادامه این مطلب با دستورالعمل بسیار آسان و سریع تهیه این چاشنی اصیل آشنا شوید .
Chimichurri یک چاشنی آسان شبیه پستو است اما اغلب با جعفری و سرکه عمل میآید . این چاشنی در کشورهای آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی مانند آرژانتین و مکزیک بسیار رایج و محبوب است ، طوری که خیلی از افراد از آن به عنوان چاشنی اصلی برای سرو گوشت و مرغ استفاده میکنند .
Chimichurri آرژانتینی با جعفری ، پونه کوهی و بدون گشنیز درست میشود . شما میتوانید به این چاشنی ، گشنیز هم اضافه کنید اما برای اصیل بودن دستورالعمل آرژانتینی بهتر است به جای گشنیزی که در دستورالعمل آورده شده ، جعفری را جایگزین کنید .
مواد لازم
1 و1/2 فنجان جعفری تازه و خرد شده (42 گرم)
1/2 فنجان گشنیز تازه بسته بندی شده (20 گرم)
1/4 فنجان (9 گرم) پونه کوهی تازه یا 1 قاشق چایخوری خشک شده
1/4 فنجان پیاز قرمز خرد شده یا یک عدد موسیر کوچک خرد شده
3 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)
3/4 فنجان روغن زیتون
دستورالعمل تهیه چاشنی Chimichurri
جعفری ، گشنیز ، پونه کوهی ، پیاز ( موسیر ) و سیر را مطابق تصویر زیر ، خرد و به سایر مواد در یک کاسه اضافه کنید . مواد را هم بزنید و چاشنی را همراه با غذای اصلی میل کنید .
از طعمهای متفاوت لذت ببرید !
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است