سوپ مولیگاتاونی (Mulligatawny ) ، وعدهای دلچسب ،سبک و سالم
سوپ مولیگاتاونی بسیار دلچسب و سرشار از فوایدی برای سلامتی بدن است . این سوپ معطر یک وعده غذای آرامش بخش است که طعم خیلی خوبی دارد . استفاده از استخوان روی ران مرغ میتواند به عطر و طعم سوپ خوشمزه مولیگاتاونی بیافزاید . در این مطلب دستورالعمل پخت این سوپ خوشمزه و سالم را با شما به اشتراک میگذاریم .
مواد لازم برای پخت سوپ مولیگاتاونی ( برای چهار نفر )
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز ، خرد شده
2 حبه سیر ، له شده
2 عدد هویج ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری پودر کاری
3 فنجان آب مرغ
4 عدد ران مرغ ، استخوان دار
1 فنجان برنج باسماتی
نمک و فلفل برای طعم دادن
½ فنجان جعفری خرد شده
دستورالعمل پخت سوپ مولیگاتاونی
1. روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید . پیاز ، سیر و هویج را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آنها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای و نرم شوند . پودر کاری را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آنها را هم بزنید ، سپس آب و ران مرغ را به آن بیافزایید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد 2. برنج را هم به مواد دیگر اضافه کنید تا 12 دقیقه دیگر سوپ خوشمزه شما بپزد . نمک ، فلفل تازه آسیاب شده و جعفری خردشده را نیز بیافزایید و هم بزنید . سوپ مولیگاتاونی خوشمزه و سبک، آماده سرو است . میتوانید این سوپ را با نان پیتا یا نانهای دیگر و همراه با آب لیمو یا نارنج میل کنید
از طعمهای متفاوت لذت ببرید
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است