سوپ مولیگاتاونی (Mulligatawny ) ، وعده‌ای دلچسب ،سبک و سالم

 

سوپ مولیگاتاونی بسیار دلچسب و سرشار از فوایدی برای سلامتی بدن است . این سوپ معطر یک وعده غذای آرامش ‌بخش است که طعم خیلی خوبی دارد . استفاده از استخوان روی ران مرغ می‌تواند به عطر و طعم سوپ خوشمزه مولیگاتاونی بیافزاید . در این مطلب دستورالعمل پخت این سوپ خوشمزه و سالم را با شما به اشتراک می‌گذاریم .

 

مواد لازم برای پخت سوپ مولیگاتاونی ( برای چهار نفر )

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد پیاز ، خرد شده

2 حبه سیر ، له شده

2 عدد هویج ، خرد شده

1 قاشق غذاخوری پودر کاری

3 فنجان آب مرغ

4 عدد ران مرغ ، استخوان دار

1 فنجان برنج باسماتی

نمک و فلفل برای طعم دادن

½ فنجان جعفری خرد شده

 

دستورالعمل پخت سوپ مولیگاتاونی

1. روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید . پیاز ، سیر و هویج را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آنها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای و نرم شوند .  پودر کاری را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آنها را هم بزنید ، سپس آب و ران مرغ را به آن بیافزایید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد 2. برنج را هم به مواد دیگر اضافه کنید تا 12 دقیقه دیگر سوپ خوشمزه شما بپزد .  نمک  ، فلفل تازه آسیاب شده  و جعفری خردشده را نیز بیافزایید و هم بزنید . سوپ مولیگاتاونی خوشمزه و سبک، آماده سرو است . می‌توانید این سوپ را با نان پیتا یا نان‌های دیگر و همراه با آب لیمو یا نارنج میل کنید 

 از طعم‌های متفاوت لذت ببرید

 

 

دستورالعمل پخت سوپ مولیگاتاونی (Mulligatawny ) ، وعده‌ای دلچسب ،سبک و سالم