ترشی لوبیا سبز را ترد از آب در بیاورید !

 

لوبیا سبز از آن دسته گیاهان سبزی است که اغلب به صورت پخته‌شده در غذاهای مختلف استفاده می‌شود . اما غیر از فریز کردن لوبیا سبز برای همیشه داشتن این گیاه تازه‌ی خوش‌طعم می‌توان ترشی آن را - که دستورالعمل آسان و سریعی دارد - نیز در خانه تهیه کرد . در این مطلب یک دستورالعمل آسان را برای تهیه ترشی ترد لوبیا سبز در خانه ، با شما به اشتراک می‌گذاریم . با این امید که در تمام سال از طعم متفاوت این ترشی ترد ، لذت ببرید .

 

مواد لازم برای تهیه یک شیشه (700 گرم) ترشی لوبیا سبز

سیر 1 بوته کوچک

لوبیا سبز (سر و دم زده) 500 گرم

فلفل قرمز 1 عدد

دانه فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

برگ بو 1 عدد

تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری

شکر ، نمک هر کدام یک قاشق چایخوری

دانه خردل ½ قاشق چایخوری

سرکه سیب 1 فنجان

½ فنجان سرکه سفید

 

دستورالعمل تهیه ترشی لوبیا سبز

لوبیاها و ادویه‌ها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید .

سرکه‌ها ، نمک و شکر را به مدت 2 دقیقه بجوشانید و آن را داغ به شیشه پر شده از لوبیا سبز و ادویه‌ها ، اضافه کنید .

اجازه دهید دمای شیشه به دمای اتاق برسد ، سپس شیشه ترشی را داخل یخچال قرار دهید .

ترشی لوبیا سبز ترد و متفاوت شما بعد از سه روز برای خوردن آماده می‌شود .

 

نوش جان !

 

 

دستورالعمل تهیه ترشی لوبیا سبز ترد