ترشی لوبیا سبز را ترد از آب در بیاورید !
لوبیا سبز از آن دسته گیاهان سبزی است که اغلب به صورت پختهشده در غذاهای مختلف استفاده میشود . اما غیر از فریز کردن لوبیا سبز برای همیشه داشتن این گیاه تازهی خوشطعم میتوان ترشی آن را - که دستورالعمل آسان و سریعی دارد - نیز در خانه تهیه کرد . در این مطلب یک دستورالعمل آسان را برای تهیه ترشی ترد لوبیا سبز در خانه ، با شما به اشتراک میگذاریم . با این امید که در تمام سال از طعم متفاوت این ترشی ترد ، لذت ببرید .
مواد لازم برای تهیه یک شیشه (700 گرم) ترشی لوبیا سبز
سیر 1 بوته کوچک
لوبیا سبز (سر و دم زده) 500 گرم
فلفل قرمز 1 عدد
دانه فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد
تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
شکر ، نمک هر کدام یک قاشق چایخوری
دانه خردل ½ قاشق چایخوری
سرکه سیب 1 فنجان
½ فنجان سرکه سفید
دستورالعمل تهیه ترشی لوبیا سبز
لوبیاها و ادویهها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید .
سرکهها ، نمک و شکر را به مدت 2 دقیقه بجوشانید و آن را داغ به شیشه پر شده از لوبیا سبز و ادویهها ، اضافه کنید .
اجازه دهید دمای شیشه به دمای اتاق برسد ، سپس شیشه ترشی را داخل یخچال قرار دهید .
ترشی لوبیا سبز ترد و متفاوت شما بعد از سه روز برای خوردن آماده میشود .
نوش جان !
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است