سوپ زمستانی لوبیای تازه بورلوتی ، گوجه فرنگی و اسفناج

این سوپ زمستانی یک سوپ خوشمزه و آسان است که می‌تواند روزهای سرد زمستان را در خانه شما گرم کند. لوبیای بورلوتی در این دستورالعمل به کار می‌رود البته شما می‌توانید از لوبیاهای دیگری مانند کانلینی یا فلاژول و یا هر لوبیای آسان پز دیگری نیز استفاده کنید. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد طعم ویژه این سوپ زمستانی را بچشید و لذت ببرید.

 

مواد لازم

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

3 پیاز بزرگ ، ریز خرد شده

4 حبه سیر ، ریز خرد شده

1 قاشق چایخوری چیلی خشک شده

1/4 قاشق چایخوری دانه زیره

3 عدد گوجه فرنگی بزرگ

50 گرم لوبیای تازه بورلوتی ، پوست کنده شده

2 و 1/2 پیمانه آب

1 عدد برگ بو

200 گرم اسفناج

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به اندازه دلخواه

 

دستورالعمل تهیه

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از داغ شدن ، پیازها و سیرهای خرد شده را نیز بیافزایید. آنها را به آرامی به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا پیازها کمی شفاف شوند.

حالا ادویه‌ها را نیز اضافه کرده و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر تفت داده شوند.

 

با یک چاقو در انتهای هر گوجه فرنگی یک صلیب کوچک بزنید.

آنها را به مدت 10 ثانیه در یک ظرف آب در حال جوشیدن بریزید.

بعد از 10 ثانیه گوجه‌ها  را با یک قاشق شکاف دار بیرون آورده و در یک کاسه بزرگ آب یخ بریزید.

حالا به آسانی پوست گوجه فرنگی را بگیرید.

گوجه فرنگی‌های پوست کنده را تقریبا خرد کرده و با سیر و پیازهای نرم شده مخلوط کنید. حرارت شعله را کمی افزایش دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه مواد را بپزید و آنها را مرتباً هم بزنید تا گوجه‌ها سس غلیظی را درست کنند.

لوبیای پوسته شده ، برگ بو و آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و مواد را بجوشانید (این کار حدود 15 دقیقه طول خواهد کشید) سپس دما را کم کرده و بگذارید سوپ آرام بپزد.

وقتی حبوبات نرم شدند و سوپ طعم دار شد ، اسفناج را به سوپ اضافه کنید. سوپ را قبل از سرو ، مزه دار کرده و برگ بو را نیز بیرون بیاورید.

از طعم این سوپ آسان زمستانی لذت ببرید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

 

سوپ زمستانی لوبیای تازه بورلوتی ، گوجه فرنگی و اسفناج