تبدیل دانههای هندوانه به تنقلات خوشمزه و متفاوت
اغلب هنگام خوردن هندوانه، دانههای آن را جدا میکنیم چرا که خوردنشان به صورت خام چندان لذتبخش نیست. اما آیا میدانستید که میتوانید دانههای هندوانه را به روشی ساده و خوشمزه برشته کنید و به یک خوراکی جدید و جذاب تبدیل نمایید؟
ابتدا دانهها را از داخل هندوانه جدا کرده و با آب بشویید تا هرگونه باقیمانده میوه از آنها پاک شود. سپس اجازه دهید دانهها کاملاً خشک شوند تا آماده برشته شدن شوند. یکی از آسانترین روشها، استفاده از فر است؛ دانهها را با کمی روغن زیتون به صورت لایهای سبک پوشش دهید و کمی نمک به آنها بزنید. سپس دانهها را روی سینی فر پهن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. در این مدت یک بار دانهها را هم بزنید تا به صورت یکنواخت برشته و طلایی شوند.
اگر تعداد دانهها کم است، میتوانید آنها را روی اجاق و در تابه نیز برشته کنید. دانههای روغنزده و نمکزده را در تابهای با حرارت متوسط بریزید و مرتب هم بزنید تا نسوزند و به خوبی برشته شوند. روش دیگری که میتوانید امتحان کنید، ابتدا تفت دادن دانهها در تابه خشک تا زمانی است که عطر آنها آزاد شود. سپس مقداری آب نمک به تابه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آب تبخیر شده و دانهها به خوبی مزهدار شوند.
دانههای برشته شده هندوانه طعمی مغذی و خوشمزه دارند که ترکیبی از طعمهای شیرین کاراملی و نمکین را به یاد میآورند؛ درست مانند لحظاتی که هندوانه را در کنار ساحل میخورید. این تنقلات جدید و متفاوت میتواند تجربهای تازه و لذتبخش برای دوستداران خوراکیهای سالم و خلاقانه باشد.

Reference from News: Don't Throw Out Your Watermelon Seeds -- Roast Them Instead - The Takeout
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است