ساندویچ مرغ سرخکرده نایجلا لاوسون؛ لذتی ناب و بیپرده برای یک شام تکنفره
نایجلا لاوسون، آشپز و نویسنده مشهور، وعده میدهد که دستور تهیه ساندویچ مرغ سرخکردهاش تجربهای از "لذت ناب و بیپرده" را برای شما به ارمغان میآورد. این دستور به گونهای طراحی شده که فقط برای یک ساندویچ کافی است، بنابراین برای کسانی که امشب تنها شام میخورند، ایدهآل است.
در وبسایت BBC Food که این دستور ابتدا منتشر شده، نایجلا میگوید: "کلمات 'سرخکرده'، 'مرغ' و 'ساندویچ' هر کدام به تنهایی جذاباند؛ اما وقتی کنار هم قرار میگیرند، وعده لذتی ناب و بیپرده را میدهند. و صادقانه بگویم، این تنها نوع لذتی است که من به آن علاقهمندم."
این غذا به دلیل زمان لازم برای ترشی کردن، بیش از دو ساعت زمان میبرد، اما فقط ۱۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت آن کافی است.
ابتدا پیازهای صورتی ترشی شده را از قبل آماده کنید؛ حداقل دو ساعت و حداکثر تا ۲۴ ساعت. نصف یک پیاز قرمز نازک برش خورده را در یک شیشه یا کاسه قرار دهید و روی آن را با سرکه قرمز یا آب لیمو بپوشانید و پیازها را فشار دهید. سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید پیازها به خوبی مزهدار شوند.
۷۵ میلیلیتر کفیر، باترمیلک یا ماست را در ظرف کوچکی بریزید و نصف قاشق چایخوری پاپریکای تند، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری آب لیمو، نصف قاشق چایخوری خردل دیژون، نصف قاشق چایخوری شیره افرا و یک حبه سیر ریز رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
یک فیله ران مرغ کوچک بدون استخوان و پوست را در این مارینه قرار دهید و خوب هم بزنید تا کاملاً پوشیده شود. ظرف را بپوشانید و حداقل چهار ساعت و حداکثر دو روز در یخچال بگذارید. (اگر نمیتوانید اینقدر صبر کنید، مرغ را ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.)
قبل از شروع به پخت، مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
چهار تا پنج قاشق غذاخوری آرد ساده را با یکچهارم قاشق چایخوری پاپریکای تند و نمک در ظرف کمعمقی مخلوط کنید.
مرغ را از مارینه خارج کنید اما آن را تکان ندهید تا مواد اضافی نریزد. مرغ را در آرد مزهدار شده بغلتانید، سپس سریعاً دوباره در مارینه فرو ببرید و دوباره در آرد بغلتانید. این دو بار آرد زدن برای ایجاد پوششی ضخیم و ناهموار ضروری است. میتوانید مرغ پوشیده شده را تا زمان سرخ کردن در ظرف آرد نگه دارید.
چهار قاشق غذاخوری مایونز سیر را با یک قاشق چایخوری روغن چیلی ترد و یکچهارم قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید و روی هر دو طرف نان برگر یا چند برش نان بمالید.
یک بشقاب را با دستمال کاغذی بپوشانید و کنار اجاق قرار دهید تا پس از سرخ کردن مرغ، چربی اضافی آن گرفته شود، البته مراقب باشید خیلی نزدیک اجاق نباشد.
در یک قابلمه سنگین و عمیق، به اندازه ۳.۵ سانتیمتر روغن بریزید و حرارت دهید تا وقتی تکهای نان را در آن میاندازید، سریعاً طلایی و ترد شود؛ اگر دماسنج دارید، دمای روغن باید ۱۹۰ درجه سانتیگراد باشد.
با استفاده از انبر، مرغ را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و هر طرف را سه تا چهار دقیقه سرخ کنید تا پوشش آن طلایی تیره و بسیار ترد شود و مرغ کاملاً پخته شود. سپس روی بشقاب پوشیده از دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و چند دقیقه استراحت کند. در این مدت، کاهوی یخچالی را خرد کنید و ترشیها را آماده کنید.
یک مشت کاهو روی مایونز در قسمت پایین نان قرار دهید، مرغ سرخشده را روی آن بگذارید، سپس کیمچی و پیاز صورتی ترشی شده را اضافه کنید، کمی کاهوی بیشتر روی آن بریزید و در نهایت قسمت بالایی نان را روی ساندویچ فشار دهید.
نایجلا لاوسون چندین کتاب آشپزی پرفروش منتشر کرده است که بسیاری از آنها همراه با سریالهای تلویزیونی بودهاند و به خاطر غذاهایش در سطح ملی شناخته شده است.
او پس از تحصیل در رشته زبانهای قرون وسطی و مدرن در دانشگاه آکسفورد، به عنوان ناشر فعالیت کرد و به معاون سردبیر ادبی روزنامه The Sunday Times رسید. سپس به عنوان روزنامهنگار آزاد فعالیت موفقی داشت و آثارش در مجلات مهم آشپزی و سبک زندگی در سراسر جهان منتشر شد.
نایجلا در سال ۲۰۰۱ به عنوان نویسنده سال در جوایز کتاب بریتانیا انتخاب شد. همچنین در همان سال نشان OBE را از ملکه الیزابت برای خدماتش در زمینه روزنامهنگاری و آشپزی دریافت کرد که آن را رد کرد.

Reference from News: Nigella Lawson recipe promises 'pure, unbridled pleasure' - Liverpool Echo
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است