قهوه‌ی سنتی ویتنام ، نوشیدنی مناسب برای صبحانه

ویتنام کشوری با عمر طولانی قهوه است. در ویتنام سالانه مقادیر زیادی قهوه برداشت می‌شود که بیشتر این محصول را دانه‌های روبوستا تشکیل می‌دهد. اغلب در نظر گرفته می‌شود که قهوه روبوستا  محصولی با کیفیت پایین است ، در حالی که قهوه Arabica در ارتفاعات با عطر و طعم لطیف تری پرورش می‌یابد. اما چند واقعیت عینی به توضیح جذابیت ماندگار قهوه robusta در سراسر جهان کمک می‌کند. رشد دانه‌های روبوستا آسانتر است و گیاهان عملکرد بالاتری دارند و در نتیجه قیمت‌هایی اغلب بسیار بسیار کمتر از قیمت عربیکا دارند. روبوستا ارزان‌تر است و می‌تواند تقریباً دو برابر کافئین داشته باشد که این قهوه را به نوشیدنی مناسب صبحانه تبدیل می‌کند.

نوشیدن قهوه یک آیین قدرتمند است. تشریفات طبق تعریف ، ریشه‌های عمیقی دارند. هنگامی که صنعت قهوه ویتنام در پی استعمار فرانسه در حال توسعه بود ، صنعت لبنیات نیز به همین ترتیب نوپا و تهیه شیر تازه کمی سخت بود. مقدار زیاد قند باعث حفظ شیر تغلیظ شده می‌شد ، در نتیجه ذخیره و حمل و نقل آن را آسان تر می‌کرد. فراوانی دانه‌های روبوستا ، همراه با تدارکات تولید محصولات لبنی پیش صنعتی و عشق انسان به شکر ، به ایجاد فرهنگ قهوه خاصی کمک کرد که هنوز هم پابرجاست.

در ویتنام ، دومین کشور بزرگ تولید کننده قهوه در جهان ، نوشیدن قهوه روبوستای به شدت تلخ و قوی با شیر تغلیظ شده (ca phe sua da نامیده می‌شود) به عنوان قهوه سنتی این کشور، همچنان محبوبیت دارد. در حقیقت ، بسیاری از زنجیره‌های داخلی ویتنام به سرعت در حال گسترش هستند و فرهنگ قهوه ویتنامی را به سایر مناطق آسیا و غرب نیز صادر می کنند. این قهوه در ویتنام و دیگر کشورها نوشیدنی مناسبی برای صبحانه محسوب می‌شود.

پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد قهوه ویتنامی را که با قهوه روبوستا و شیرغلیظ شده‌ی شیرین تهیه می‌شود  را در خانه درست کنید. این قهوه را برای صبحانه بنوشید و از میزان کافئین موجود در آن انرژی روز خود را تامین کنید.

 

قهوه سنتی ویتنام ، نوشیدنی مناسب برای صبحانه