چای زردچوبه ، نوشیدنی گرم ، سالم و تسکین‌دهنده

چای زردچوبه دارای بوی خوشی است که به طرز شگفت انگیزی دلپذیر و نسبتاً تسکین‌دهنده است. زردچوبه عطر و طعم مناسبی برای ترکیب با زنجبیل ، دارچین و مرکبات دارد. این مواد در چای زردچوبه گرد هم می‌آیند و یک نوشیدنی گرم و سالم ایجاد می‌کنند.

برای این دستورالعمل می‌توانید از زردچوبه پودر شده یا از ریشه تازه زردچوبه استفاده کنید. چای دم کرده با ریشه زردچوبه زرد ، کمرنگ و شفاف است. طعم آن تفاوتی نمی‌کند ، اگرچه ریشه زردچوبه عطر و طعم چای را کاهش می‌دهد.

 

مواد لازم

2 فنجان آب جوشانده شده

2 قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده (یا ریشه زردچوبه ، پوست کنده و نازک برش خورده)

1 قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل خرد شده (1/2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده)

1 عدد چوب دارچین

1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو

4 قاشق چایخوری عسل

 

دستورالعمل تهیه چای زردچوبه

در یک قوری آب جوش ، زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین و پوست لیمو را اضافه کنید. در صورت استفاده از مواد پودر شده ، آنها را خوب هم بزنید تا حل شود.

بگذارید چای به مدت 5 تا 8 دقیقه با زردچوبه آسیاب شده یا 8 تا 10 دقیقه با ریشه زردچوبه دم بکشد.

چای را صاف کنید.

به هر فنجان 2 قاشق چایخوری عسل اضافه و با یک برش لیموی تازه سرو کنید.

 

چای زردچوبه ، نوشیدنی گرم ، سالم و تسکین‌دهنده