چای زردچوبه ، نوشیدنی گرم ، سالم و تسکیندهنده
چای زردچوبه دارای بوی خوشی است که به طرز شگفت انگیزی دلپذیر و نسبتاً تسکیندهنده است. زردچوبه عطر و طعم مناسبی برای ترکیب با زنجبیل ، دارچین و مرکبات دارد. این مواد در چای زردچوبه گرد هم میآیند و یک نوشیدنی گرم و سالم ایجاد میکنند.
برای این دستورالعمل میتوانید از زردچوبه پودر شده یا از ریشه تازه زردچوبه استفاده کنید. چای دم کرده با ریشه زردچوبه زرد ، کمرنگ و شفاف است. طعم آن تفاوتی نمیکند ، اگرچه ریشه زردچوبه عطر و طعم چای را کاهش میدهد.
مواد لازم
2 فنجان آب جوشانده شده
2 قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده (یا ریشه زردچوبه ، پوست کنده و نازک برش خورده)
1 قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل خرد شده (1/2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده)
1 عدد چوب دارچین
1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو
4 قاشق چایخوری عسل
دستورالعمل تهیه چای زردچوبه
در یک قوری آب جوش ، زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین و پوست لیمو را اضافه کنید. در صورت استفاده از مواد پودر شده ، آنها را خوب هم بزنید تا حل شود.
بگذارید چای به مدت 5 تا 8 دقیقه با زردچوبه آسیاب شده یا 8 تا 10 دقیقه با ریشه زردچوبه دم بکشد.
چای را صاف کنید.
به هر فنجان 2 قاشق چایخوری عسل اضافه و با یک برش لیموی تازه سرو کنید.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است