ادویه بربره ، طعم‌دهنده سنتی غذاهای اتیوپی

Berbere یک ترکیب ادویه سنتی است که ستون فقرات غذاهای اتیوپی و اریتره است. این ادویه در غذاهای مختلف از جمله غذای ملی اتیوپی ، doro wat (خورشت مرغ) استفاده می‌شود. ترکیب آتشین ادویه بربره ترکیبی از ادویه‌جاتی است که در آشپزخانه هر آشپز وجود دارند. فقط کافی است آنها را ترکیب کنید تا این ادویه سنتی اتیوپی را در آشپزخانه داشته باشید.

 

Berbere چیست؟

Berbere ادویه ای از ترکیب ادویه‌های خشک است که برای طعم دادن به خورشت‌های تهیه شده با هر ترکیبی از گوشت ، سبزیجات یا حبوبات استفاده می‌شود. Berbere همچنین می‌تواند طعم‌دهنده‌ی گوشت قبل از سرخ شدن یا کباب کردن باشد. هنگامی که بربره با روغن ترکیب می‌شود ، خمیری به نام awaze شکل می‌گیرد که به عنوان چاشنی در سفره سرو می‌شود. Berbere در فروشگاه‌های تخصصی ادویه موجود است ولی به راحتی در خانه ساخته می‌شود.

 

ریشه‌های ادویه بربره

در زبان ایالتی اتیوپی ، "barbare" به معنی "فلفل" یا "داغ" است. جای تعجب نیست که ادویه Berbere به غذاهای اتیوپی طعم خاصی می‌بخشد. تصور می شود که بربره در قرن پنجم هنگامی که اتیوپی مسیر دریای سرخ به جاده ابریشم را کنترل کرد ، به وجود آمده است. بازرگانان به ادویه‌های چینی که به بازارهای محلی اتیوپی و در نهایت آشپزخانه‌ها راه پیدا می‌کردند ، دسترسی داشتند. با گذشت زمان ، آشپزهای اتیوپی ترکیب خود را از ادویه‌ها ساختند و طی نسل‌های مختلف آن را کامل کردند.

 

ادویه Berbere از چه چیزهایی ساخته شده است؟

Berbere یک ترکیب ادویه سنتی است که می‌تواند حاوی بیش از ده ادویه مختلف باشد. ترکیبات اصلی معمولاً فلفل قرمز ، شنبلیله و زنجبیل است که ادویه‌های گرم مانند گشنیز ، هل ، فلفل دلمه‌ای ، زیره ، دانه‌های فلفل دلمه‌ای ، میخک ، دارچین و برخی ادویه‌های بومی کمتر شناخته شده مانند کوراریما ، آجوین است.

  

آشپزی با ادویه Berbere

به طور سنتی ، بربره را با روغن و پیاز در مراحل ابتدایی خورشت‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید قبل از سرو کردن غذا آن را روی ماهی کبابی یا میوه‌های تازه بپاشید. هنگامی که بربره به صورت خمیر آواز ساخته می‌شود ، می توان از آن به عنوان سس برای (نان تف اتیوپی) استفاده کرد.

 

ادویه بربره ، طعم‌دهنده سنتی غذاهای اتیوپی