ترشی قارچ و زیتون،از مخلفات پرطرفدار
ترشی قارچ و زیتون که در سرکه سفید و روغن زیتون به عمل میآید،از ترشیهای پرطرفداری است که در سالهای اخیر در خانههای زیادی امتحان شده است.برای درست کردن این ترشی متفاوت که با وجود زیتون،فلفل دلمه،قارچ و روغن زیتون طعم لذیذی پیدا میکند،بسیار ساده است و شما در هر نوع آشپزخانه میتوانید ترشی قارچ و زیتون خانگی لذیذ را تهیه کنید و بعد از گذشت ده روز،این ترشی را کنار غذاهای مختلف سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.
در این مطلب شما را با روش تهیه ترشی قارچ و زیتون که بسار ساده است،آشنا میکنیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و زیتون
1 عدد سیر بزرگ
1 لیوان موسیر خشک
4 عدد فلفل سبز تند(در صورت تمایل)
2 لیوان قارچ ورقه شده
2 لیوان زیتون بدون هسته
1 عدد فلفل دلمه خلال شده (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی یا پودر کاری
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
سرکه سفید (تا پر کردن شیشه)
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
سیاه دانه،دانه خردل،گلپر،دانه فلفل سیاه (نوک قاشق مرباخوری)
روش تهیه ترشی قارچ و زیتون
برای تهیه ترشی قارچ و زیتون کافی است مواد را با هم در یک شیشه با هر چیدمانی که دوست دارید،مخلوط کنید و یا طبقهای مواد را در شیشه بچینید،ادویهها،نمک و شکر را داخل شیشه بریزید.روغن زیتون و سرکه را اضافه کنید.درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را به مدت ده روز داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و آماده مصرف شود.
از طعمهای متفاوت،لذت ببرید!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است