ترشی قارچ و زیتون،از مخلفات پر‌طرفدار

ترشی قارچ و زیتون که در سرکه سفید و روغن زیتون به عمل می‌آید،از ترشی‌های پر‌طرفداری است که در سال‌های اخیر در خانه‌های زیادی امتحان شده است.برای درست کردن این ترشی متفاوت که با وجود زیتون،فلفل دلمه،قارچ و روغن زیتون طعم لذیذی پیدا می‌کند،بسیار ساده است و شما در هر نوع آشپزخانه می‌توانید ترشی قارچ و زیتون خانگی لذیذ را تهیه کنید و بعد از گذشت ده روز،این ترشی را کنار غذاهای مختلف سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.

در این مطلب شما را با روش تهیه ترشی قارچ و زیتون که بسار ساده است،آشنا می‌کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و زیتون

1 عدد سیر بزرگ

1 لیوان موسیر خشک

4 عدد فلفل سبز تند(در صورت تمایل)

2 لیوان قارچ ورقه شده

2 لیوان زیتون بدون هسته

1 عدد فلفل دلمه خلال شده (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی یا پودر کاری

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

سرکه سفید (تا پر کردن شیشه)

1 قاشق مرباخوری نمک

1 قاشق چایخوری شکر

سیاه دانه،دانه خردل،گلپر،دانه فلفل سیاه (نوک قاشق مرباخوری)

 

روش تهیه ترشی قارچ و زیتون

برای تهیه ترشی قارچ و زیتون کافی است مواد را با هم در یک شیشه با هر چیدمانی که دوست دارید،مخلوط کنید و یا طبقه‌ای مواد را در شیشه بچینید،ادویه‌ها،نمک و شکر را داخل شیشه بریزید.روغن زیتون و سرکه را اضافه کنید.درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را به مدت ده روز داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و آماده مصرف شود.

 

از طعم‌های متفاوت،لذت ببرید!

 

روش تهیه ترشی قارچ و زیتون