سوپ ایتالیایی تورتلینی ، گرمابخش فصل سرد

سوپ تورتلینی یک سوپ ایتالیایی ویژه و خوشمزه است که با پاستای صدفی ، گوشت چرخ‌کرده گاو ، گوجه فرنگی ، سبزیجات مقوی و گیاهان خوش طعم تهیه می‌شود. این یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توان در فصل سرد آن را درست کرد و گرم شد!

آشپزی برای تهیه این سوپ ایتالیایی خوشمزه و مقوی بسیار آسان و لذت‌بخش است. پس شما هم در فصل سرد دستورالعمل این سوپ مقوی ایتالیایی را به فهرست آشپزی در خانه اضافه کنید.

پیشکادمی در این مطلب شما را با دستورالعمل تهیه سوپ ایتالیایی تورتلینی آشنا می‌کند. با این امید که از عطر و طعم این سوپ ویژه در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

مواد لازم

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

500 گرم گوشت گاو بدون چربی

1 و 1/2 فنجان پیاز خرد شده

1 فنجان کرفس خرد شده

1 فنجان هویج خرد شده

1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

400 گرم آب مرغ

400 گرم گوجه فرنگی خرد شده

رب یا آب گوجه فرنگی (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

300 گرم پاستای صدفی

2 فنجان اسفناج ، تقریبا خرد شده

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

 

دستورالعمل تهیه سوپ تورتلینی 

روغن زیتون را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. گوشت گاو را حدود 3 دقیقه بپزید تا رنگ آن قهوه‌ای شود.

گوشت گاو را به حوله کاغذی منتقل کنید و 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‌ی خالی بریزید.

پیاز ، هویج و کرفس را به قابلمه اضافه کنید. حدود 7 دقیقه آنها را تفت دهید.

سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه بیشتر تفت دهید.

 

آب مرغ ، گوجه فرنگی ، رب یا آب گوجه فرنگی ، گوشت گاو پخته شده را بریزید و با ادویه ایتالیایی ، نمک و فلفل طعم‌دارش کنید.

اجازه دهید تا سوپ آرام بجوشد ، سپس حرارت را به متوسط ​​برسانید. درب قابلمه را بگذارید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید.

بعد از 15 دقیقه جوشیدن گوشت و سبزیجات در قابلمه ، پاستای صدفی را اضافه کنید و اجازه دهید با توجه به زمان ذکر شده روی بسته (به طور متوسط ​​حدود 4 تا 7 دقیقه) بپزد.

اسفناج و جعفری را به این سوپ مقوی بیافزایید و آن را گرم سرو کنید.

پیشکادمی امید دارد که از آشپزی و طعم این سوپ خوشمزه لذت برده باشید.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی 

سوپ ایتالیایی تورتلینی