سس سبز تایلندی را در خانه داشته باشید!

 

‌تهیه سس سبز تایلندی به طرز شگفت انگیزی آسان و طعم آن بسیار تازه است. این سس که به گوشت یا غذاهای دریایی ، رشته فرنگی ، سبزیجات ، توفو یا گلوتن گندم اضافه می‌شود ، طعم غذاهای خوشمزه را جذاب تر می‌کند. سس سبز تایلندی همچنین به سوپ اضافه یا به عنوان طعم دهنده ماهی ، صدف ، مرغ یا گوشت استفاده می‌شود. این سس سبز تایلندی به محض تهیه ، آماده مصرف است اما می‌توانید آن را تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. همچنین می‌توان این سس سبز خوشمزه را برای استفاده در آینده فریز کرد. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد این دستورالعمل آسان و خوشمزه تایلندی را امتحان کنید

 

مواد لازم

 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش

5 حبه سیر

1 عدد موسیر برش خورده

¼ فنجان پیاز قرمز خلال شده

زنجبیل نازک خرد شده به اندازه ½ اینچ

½ فنجان گشنیز خرد شده

½ فنجان ریحان تازه

½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

½ قاشق چایخوری فلفل سفید آسیاب شده

½ قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده

3 قاشق غذاخوری سس ماهی 

1 قاشق غذاخوری رب میگو

2 قاشق غذاخوری آب آهک

1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای

3 تا 4 قاشق غذاخوری شیر نارگیل 

به این سس سبز تایلندی نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.

 

دستورالعمل تهیه

همه مواد را در یک غذاساز یا مخلوط کن پرسرعت با هم ترکیب کنید تا یک خمیر سبز صاف و معطر تشکیل شود.

 

سس سبز معطر و خوشمزه تایلندی اکنون آماده استفاده است. آن را به غذاهای خود بیفزاید و از طعم آن لذت ببرید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

دستورالعمل تهیه سس سبز تایلندی