تترازینی بوقلمون ، غذایی آسان و خوشمزه
تترازینی در واقع یک غذای آمریکایی است که گویا به خاطر خواننده اپرای آمریکایی لوئیزا تتراززینی نامگذاری شده است ، اگرچه این غذا ایتالیایی به نظر میرسد. تترازینی معمولاً با بوقلمون یا مرغ ، اسپاگتی ، سس خامهای ، قارچ و پنیر پارمزان درست میشود. تترازینی با دستورالعملهای مختلفی تهیه میشود که در آنها میتوان از بوقلمون ، مرغ ، ماهی تن ، ماهی قزل آلا ، ژامبون و همچنین پنیرهای مختلفی در سسهای متفاوت استفاده کرد.
ترکیب ماکارونی ، پنیر ، بوقلمون و پنیر پارمزان بسیار خوشمزه است. دستورالعملی که در ادامه این مطلب با شما به اشتراک میگذاریم ، بسیار آسان است و شما میتوانید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را به سادگی در خانه طبخ کنید.
مواد لازم
230 گرم اسپاگتی نازک (شکسته)
1 و 1/2 فنجان پنیر چدار (خرد شده )
6 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (رنده شده)
2 تا 3 فنجان بوقلمون پخته (خرد شده)
اختیاری: 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری کره
100 گرم قارچ (قطعه قطعه شده)
1/4 فنجان پیاز (خرد شده)
280 گرم خامه غلیظ شده (یا خامهی سوپ قارچ)
1/2 فنجان آب مرغ
دستورالعمل تهیه تترازینی
مواد لازم را آماده کرده و فر را با دمای 350 F/180 C/Gas 4 گرم کنید.
سطح و کنارههای یک ظرف مخصوص فر را چرب کنید.
اسپاگتی را در آب نمک در حال جوش ، بپزید و خوب آبکش کنید.
در یک کاسه بزرگ ، ماکارونی پخته و آبکش شده را با 1 فنجان پنیر چدار و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ترکیب کنید.
بوقلمونهای خرد شده و فلفل دلمهای را اضافه کنید.
در ماهیتابه کره را ذوب کنید و قارچ و پیاز را تفت دهید تا نرم شود و بیشتر مایعات آن بخار شود. حالا آنها را به همراه سایر مواد به مخلوط بوقلمون اضافه کنید. در صورت لزوم طعم و مزه را مطابق با سلیقه خود با ادویهجات تغییر دهید. مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مخلوط را به ظرف چربشدهی مخصوص فر منتقل کرده و پنیرهای چدار و پارمزان باقی مانده را روی آنها بپاشید.
ظرف پخت را با درپوش یا فویل بپوشانید و حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که داغ و حباب دار شود ، آن را در فر که از قبل گرم شده بپزید.
این غذا را داغ سرو کنید و از طعم متفاوت تترازینی آسان و خوشمزه ، در کنار عزیزانتان لذت ببرید!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است