ادویه تاکو،ادویه ای مناسب برای هر آشپزخانه

ادویه تاکو،ترکیبی از چند ادویه است که معمولا در آشپزخانه‌ها به سادگی یافت می‌شوند.بنابراین ممکن است وقتی برای اولین بار ادویه تاکو را امتحان کنید،تصمیم بگیرید همیشه این ترکیب را در آشپزخانه داشته باشید و حتی درست کردن این ادویه  را به دیگران نیز پیشنهاد دهید.

تهیه ادویه تاکو در آشپزخانه خودتان،فقط پنج دقیقه زمان شما را می‌گیرد و آسان‌ترین راه برای داشتن یک ادویه جدید،خاص و بسیار خوش‌طعم است که در طبخ غذاهای متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادویه‌هایی که در آشپزخانه خودمان و با ذائقه خودمان تهیه می‌شوند به ما این امکان را می‌دهند که با کم و یا زیاد کردن بعضی اقلام ،خیلی آسان تنوع باب میل خود را در ترکیب آن به وجود بیاوریم.پس شما را به خواندن ادامه این مطلب و امتحان کردن ادویه تاکو دعوت می‌کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو

2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری زیره

1 قاشق غذاخوری پاپریکا

3/4 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق غذاخوری فلفل کاین(پیشنهادی برای طعم تند)

 

کافی است مواد را با هم ترکیب و یک ادویه جدید را به آشپزخانه خود اضافه کنید.برای داشتن یک طعم جدید،این راه بسیار آسان و سریع است.

ادویه تاکو برای استفاده در طبخ گوشت گاو،مرغ،غذاهای دریایی،غذاهای گیاهی و خیلی از ترکیبات غذایی دیگر،بسیار عالی است!

این ادویه را می‌توانید حداکثر تا 1 سال در یک ظرف سرپوشیده در هوای خشک و دور از نور مستقیم نگهداری کنید.

 

ادویه تاکو،ادویه ای مناسب برای هر آشپزخانه