سویچل یک نوشیدنی مقوی

سویچل یک نوشیدنی مقوی قدیمی است که به طور معمول با زنجبیل ، سرکه سیب ، یک شیرین کننده طبیعی مثل عسل و مرکبات تهیه می‌شود. دستورالعمل تهیه این نوشیدنی مقوی خنک ساده است. زنجبیل دم کرده با طراوت و نشاط آور است.این نوشیدنی خوشمزه و سالم را می‌توان به مدت یک هفته در یخچال  نگه داشت و هر روز مقداری از آن را نوشید. پیشکادمی دستورالعمل تهیه این نوشیدنی را با شما به اشتراک می‌گذارد.

 

مواد لازم

1/4 فنجان زنجبیل (پوست کنده و خرد شده)

3 تا 4 فنجان آب

2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

2 قاشق غذاخوری عسل

2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش (تازه)

 

دستورالعمل تهیه

در یک قابلمه کوچک 1 فنجان آب را بجوشانید. زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید به مدت حداقل 10 دقیقه دم بکشد و سپس خنک شود.

آب زنجبیل و زنجبیل را به همراه آب باقیمانده در یک ظرف درب دار بریزید. عسل ، سرکه سیب و آب لیمو را نیز اضافه کنید.

درب ظرف را محکم کنید ، خوب تکان دهید و آن را یک شب در یخچال نگهداری کنید.

هر روز حدود 1 فنجان از نوشیدنی سویچل را بنوشید و لذت ببرید. نوشیدن این نوشیدنی سالم برای بدن شما بسیار مفید است.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

سویچل یک نوشیدنی مقوی