سویچل یک نوشیدنی مقوی
سویچل یک نوشیدنی مقوی قدیمی است که به طور معمول با زنجبیل ، سرکه سیب ، یک شیرین کننده طبیعی مثل عسل و مرکبات تهیه میشود. دستورالعمل تهیه این نوشیدنی مقوی خنک ساده است. زنجبیل دم کرده با طراوت و نشاط آور است.این نوشیدنی خوشمزه و سالم را میتوان به مدت یک هفته در یخچال نگه داشت و هر روز مقداری از آن را نوشید. پیشکادمی دستورالعمل تهیه این نوشیدنی را با شما به اشتراک میگذارد.
مواد لازم
1/4 فنجان زنجبیل (پوست کنده و خرد شده)
3 تا 4 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش (تازه)
دستورالعمل تهیه
در یک قابلمه کوچک 1 فنجان آب را بجوشانید. زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید به مدت حداقل 10 دقیقه دم بکشد و سپس خنک شود.
آب زنجبیل و زنجبیل را به همراه آب باقیمانده در یک ظرف درب دار بریزید. عسل ، سرکه سیب و آب لیمو را نیز اضافه کنید.
درب ظرف را محکم کنید ، خوب تکان دهید و آن را یک شب در یخچال نگهداری کنید.
هر روز حدود 1 فنجان از نوشیدنی سویچل را بنوشید و لذت ببرید. نوشیدن این نوشیدنی سالم برای بدن شما بسیار مفید است.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است