ماکارونی سریع ، آسان و سالم با سس اسفناج و پنیر ریکوتا
ماکارونی سریع و آسان با سس اسفناج و پنیر ریکوتا هرگونه اشتیاق به یک ماکارونی خامهای را برآورده میکند ، اما این یکی کم چرب است!
با داشتن بافت صاف و طعم غنی ، ماکارونی با سس اسفناج و پنیر ریکوتا یک انتخاب سالم است. پنیر ریکوتا کم چرب است و جایگزین خوبی برای خامه پرچرب موجود در سسهای سفید خامهای است. پیشکادمی به شما پیشنهاد میکند این ماکارونی سریع ، آسان و سالم را در خانه بپزید و از طعم آن لذت ببرید!
مواد لازم
350 گرم ماکارونی
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1/2 فنجان پیاز (ریز خرد شده)
2 حبه سیر (خرد شده)
250 گرم اسفناج تازه (تقریبا خرد شده)
30 گرم ریحان تازه (خرد شده)
1 فنجان پنیر ریکوتا کم چرب
1/4 فنجان شیر بدون چربی
نمک به مقدار لازم
اختیاری: فلفل تازه آسیاب شده
اختیاری: 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
اختیاری: 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان (رنده شده)
دستورالعمل تهیه
یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش آورده و ماکارونی را طبق دستور بسته بندی بپزید.
در همین حال ، در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز نرم و معطر شود ( حدود 5 دقیقه ). دقت کنید که سیر قهوهای نشود.
اسفناج و ریحان را به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید تا کمی بپزند.
سپس پنیر ریکوتا و شیر (و آبلیمو در صورت تمایل) را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
ماکارونی را آبکش کنید.
مخلوط ماکارونی پخته شده و ریکوتا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
بلافاصله مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده و 1 قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده را به غذا اضافه کرده و ماکارونی خوشمزه با سس اسفناج و پنیر ریکوتا را به عنوان یک وعده غذایی سالم میل کنید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است