ترشی بادمجان ایتالیایی با سرکه سیب و روغن زیتون
ترشی بادمجان را اغلب امتحان کردهایم. اگر شما هم از علاقمندان به بادمجان هستید ، پیشکادمی پیشنهاد میدهد دستورالعمل تهیه این ترشی لذیذ ایتالیایی را که در سرکه سیب و روغن زیتون به عمل میآید ، امتحان کنید.
مواد لازم
2 عدد بادمجان متوسط
2 فنجان سرکه سیب
2 حبه درشت سیر
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نمک
فلفل ، دانه خردل و گلپر (هر کدام به اندازه یک قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه
بادمجانها را مکعبی خرد کرده و همراه با یک فنجان سرکه سیب و مقداری از نمک روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که بادمجانها زیاد روی حرارت نمانند و شکل خود را از دست ندهند.
سیرها را خرد کرده همراه با روغن زیتون داخل شیشه بریزید.
بادمجانها را آبکشی کرده و آنها را به مواد داخل شیشه بیفزایید.
وقتی کمی خنک شدند ، جعفری و ادویهها را همراه با باقی مانده سرکه سیب (یا مخلوط آب جوشیده شده و سرکه) داخل شیشه بریزید.
در شیشه را محکم ببندید و شیشه ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید تا پس از دو هفته برای خوردن آماده شود.
از طعم متفاوت این ترشی ایتالیایی لذیذ لذت ببرید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است