ترشی خیار 24 ساعته

این ترشی ترد و خوش طعم فقط 24 ساعت زمان نیاز دارند تا آماده مصرف شوند. ترشی خیار را اغلب در اروپا به این سبک سریع تهیه می‌کنند و چند ماه آن را در یخچال نگه می‌دارند. این ترشی خوش‌ طعم را می‌توان با اکثر غذاها به عنوان چاشنی صرف کرد. پیشکادمی شما را به آشنا شدن با دستورالعمل تهیه ترشی خیار 24 ساعته دعوت می‌کند.

دستورالعمل اصلی تهیه این ترشی شوید و خیار است اما می‌توانید همین دستور را امتحان کرده فقط جای خیار را با هویج ، لوبیا سبز و گل کلم عوض کنید. حتی می‌توانید همگی این مواد را با هم مخلوط کنید.

 

مواد لازم

1 و1/4 فنجان آب

1/3 فنجان سرکه سیب (یا سرکه سفید)

1/2 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری عسل

2 حبه سیر کوچک (پوست کنده)

1 کیلوگرم خیار (نازک حلقه شده)

2 شاخه شوید (یا 2 قاشق چایخوری شوید خشک)

1/2 قاشق چایخوری فلفل چیلی (پوسته‌های قرمز)

1 قاشق غذاخوری پونه کوهی (در صورت تمایل – اگر مایل به استفاده بودید ، شوید را حذف کنید)

1 قاشق چایخوری دانه خردل

 

دستورالعمل تهیه

آب ، سرکه ، نمک ، عسل (و پونه کوهی در صورت تمایل) را در یک قابلمه ریخته و بجوشانید.

خیارها را همراه با سیر ، شوید ، فلفل (و دانه خردل در صورت تمایل) را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

مخلوط داغ  را روی سایر مواد داخل شیشه‌ها بریزید. درشیشه‌ها را ببندید و حداقل 24 ساعت آنها را در یخچال نگهداری کنید تا برای خوردن آماده شوند.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

دستورالعمل تهیه ترشی خیار