سس soubise ، سس ویژه برای سرو گوشت ، ماهی و سبزیجات

سس Soubise

سس سوبیز یک سس خامه ای کلاسیک است که عنصر اصلی آن پیاز است. این سس ویژه ،غنی و مخملی به عنوان یک ترکیب عالی برای سبزیجات ، تخم مرغ ، ماهی و گوشت استفاده می‌شود. شما برای تهیه سس کلاسیک سوبیز می‌توانید پیازها را پوره و یا ریز خرد کنید.

یکی از ساده ترین تغییرات سس کلاسیک سوبیز ، افزودن پوره گوجه فرنگی به آن درست قبل از سرو است. این ماده انتخابی است اما طعم و رنگ خوبی را به سس اضافه می‌کند. پیشنهاد پیشکادمی این است که سس ویژه سوبیز را در خانه تهیه و برای طعم دادن به کوشت ، ماهی و یا سبزیجات آن را به کار برید.

 

مواد لازم

4 قاشق غذاخوری کره

500 گرم پیاز (پوره یا خرد شده)

یک چهارم سس بشامل

اختیاری: 2 فنجان پوره گوجه فرنگی

 

دستورالعمل تهیه

کره را در قابلمه با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. پیازها را اضافه کنید و بپزید تا نرم و شفاف شوند. به هیچ عنوان نگذارید رنگ پیازها قهوه‌ای شود.

پیاز پخته شده را به غذاساز منتقل کنید. یا به هر طریق دیگری آنها را تبدیل به پوره کنید و سپس مجددا به قابلمه برگردانید.

سس بشامل را درون پیازهای پوره شده مخلوط کنید و اجازه دهید به آرامی بپزند.

در صورت استفاده از پوره گوجه فرنگی ، کمی قبل از سرو آن را به ترکیب سس اضافه کنید و به آرامی روی حرارت مخلوط کنید تا کاملا به مواد ترکیب شود.

سس ویژه سوبیز را بلافاصله در کنار گوشت یا سبزیجات سرو کرده ، از عطر و طعمی که به غذا می‌دهد لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

سس soubise ، سس ویژه برای سرو گوشت ، ماهی و سبزیجات