خوراک میگو!غذای دریایی آسان برای تابستان

خوراک میگو یک وعده غذایی بسیار جذاب است که تابستان شما را متفاوت می‌کند.این خوراک شامل میگوهای دلپذیر،سیب زمینی های لذیذ، سوسیس های طعم دار و ذرت شیرین است که همه در یک قابلمه بزرگ با هم آب پز می شوند. کلاسیک،آسان و خوشمزه!

خوراک میگو با ترکیبی از ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌ها وعده بسیار خوشمزه‌ای می‌شود که اگر طرفدار غذای دریایی باشید از طعمش لذت بسیار زیادی خواهید برد.پس در صورتی که غذای دریایی را دوست دارید، تهیه این خوراک دریایی لذیذ را در برنامه‌های غذایی خود قرار دهید و از طعم خاص خوراک میگو در تابستان خود غافل نشوید!

در ادامه این مطلب با دستورالعمل تهیه خوراک میگوی تابستانی آشنا خواهید شد.با این امید که از طعم این غذای دریایی در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

مواد تشکیل دهنده خوراک میگو

نیم لیتر آب جوش

1 عدد پیاز قرمز بزرگ یا پیاز زرد رنگ ، خرد شده به 4 - 6 قسمت

1 عدد سی ، به صورت افقی نصف شده

1/2 فنجان چاشنی پاپریکا

1/2 قاشق غذاخوری برگهای آویشن تازه (یا 1/2 قاشق غذاخوری آویشن خشک)

1 و 1/2 پیمانه سیب زمینی متوسط ​​، برش به چهار قسمت

نمک و فلفل برای طعم دادن بنا به ذائقه خودتان

4 عدد ذرت ، پوست کنده شده ، برش به چهار قسمت

4خخ گرم سوسیس آندولی ، قطعه های درشت

900 گرم میگو ،پوست کنده شده

6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه (برای طعم دادن)

2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

 

 

دستورالعمل تهیه خوراک میگو

قابلمه را از نیم لیتر آب پر کنید. پیاز،سیر،بخشی از چاشنی پاپریکا و آویشن را به آب اضافه کنید.مخلوط را روی حرارت متوسط ​​و زیاد قرار دهید تا بجوشد.

وقتی آب به جوش آمد،سیب زمینی ها را نیز همراه با نمک داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بپزند.

حالا ذرت را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه پخت و پز مواد را ادامه دهید.سپس سوسیس را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بپزید.

حالا میگوها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا 2 دقیقه دیگر مواد بپزند.

مخلوط مواد آبپز‌شده را آبکش کنید.در ظرف سرو بریزید و با آب لیمو،کره ذوب شده،جعفری خرد‌شده،فلفل و پاپریکا به خوراک ریخته شده در ظرف،طعم دهید.

 

این غذای دریایی لذیذ را گرم سرو کنید.نوش جان!

 

 

دستورالعمل تهیه خوراک میگو!غذای دریایی آسان برای تابستان