سالاد انجیر،سالاد متفاوت فصل تابستان

 

فصل تابستان،فصل رسیدن میوه انجیر است.میوه انجیر کاربردهای مختلفی دارد.از مربای انجیر تا شربت انجیر و البته خود میوه انجیر که هیچکدام خالی از لطف نیستند.

اما یکی از روشهای خوشمزه استفاده از انجیر تازه،تهیه سالاد انجیر است که طعم خیلی جالب و متفاوتی دارد.

انجیر و هر نوع ژامبون(پیشنهاد ما ژامبون بوقلمون است) را با مقداری پنیر موزارلا تازه،سبزی آرگولا،فلفل و سرکه بالزامیک مخلوط کنید .از ترکیب این مواد،در نهایت سالاد خوشمزه‌ای پدید می‌آید که به آن سالاد انجیر می‌گویند.اینجا در این مطلب شما را با تهیه سالاد انجیر آشنا می‌کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد انجیر:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

1/8 قاشق غذاخوری نمک

 فلفل سیاه  ، برای طعم دادن به سس سالاد

 

مواد لازم برای تهیه سالاد انجیر:

5 فنجان برگ  سبزی آرگولا تازه

4 انجیر رسیده ، درشت خرد شده

12 گرم پنیر موزارلا  تازه ، خرد شده و تکه تکه شده

2  ورقه برش نازک  ژامبون تکه تکه شده

8 تا 10 برگ ریحان تازه کوچک

 

مواد سس سالاد انجیر را با هم ترکیب کنید،هم بزنید و به مواد سالاد انجیر اضافه کنید و از طعم این سالاد متفاوت لذت ببرید.

 

طرز تهیه سالاد انجیر