ترشی پیاز با طعم دارچین و میخک

 

 

این ترشی پیاز متفاوت و خوشمزه ، لذت وعده‌های غذایی را چند برابر می‌کند. وجود میخک و دارچین در این دستورالعمل ، طعم بسیار جالبی را به ترشی پیاز اضافه می‌کند. شما به آسانی می‌تواند با روشی که در این مطلب به اشتراک می‌گذاریم ، ترشی پیاز را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از طعم متفاوتش لذت ببرید

 

مواد لازم

2 عدد پیاز قرمز (باریک حلقه شده)

2 عدد چوب دارچین

6 عدد میخک

1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه یا قرمز

1 فنجان سرکه سیب

½ فنجان آبلیمو

1 قاشق غذاخوری نمک

¼ فنجان شکر

گلپر ، دانه خردل و سیاه دانه (هر کدام 1 قاشق چایخوری)

 

دستورالعمل تهیه ترشی پیاز

پیازها را داخل یک کاسه متوسط بریزید و رویشان آب جوش اضافه کرده و بعد از 10 ثانیه آب ظرف را خالی کنید.

پیازها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید.

دارچین ، میخک ، گلپر ، دانه فلفل سیاه و دانه خردل را داخل یک ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت بدهید.

سرکه ، آبلیمو ، نمک و شکر را به مواد داخل تابه بیافزایید و هم بزنید تا نمک و شکر کاملا حل شوند.

تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط داغ را روی پیازهای داخل شیشه بریزید.

شیشه ترشی را به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی جا افتاده و قابل خوردن شود.

 

 

ترشی پیاز با طعم دارچین و میخک