ترشی پیاز با طعم دارچین و میخک
این ترشی پیاز متفاوت و خوشمزه ، لذت وعدههای غذایی را چند برابر میکند. وجود میخک و دارچین در این دستورالعمل ، طعم بسیار جالبی را به ترشی پیاز اضافه میکند. شما به آسانی میتواند با روشی که در این مطلب به اشتراک میگذاریم ، ترشی پیاز را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از طعم متفاوتش لذت ببرید
مواد لازم
2 عدد پیاز قرمز (باریک حلقه شده)
2 عدد چوب دارچین
6 عدد میخک
1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه یا قرمز
1 فنجان سرکه سیب
½ فنجان آبلیمو
1 قاشق غذاخوری نمک
¼ فنجان شکر
گلپر ، دانه خردل و سیاه دانه (هر کدام 1 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه ترشی پیاز
پیازها را داخل یک کاسه متوسط بریزید و رویشان آب جوش اضافه کرده و بعد از 10 ثانیه آب ظرف را خالی کنید.
پیازها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید.
دارچین ، میخک ، گلپر ، دانه فلفل سیاه و دانه خردل را داخل یک ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت بدهید.
سرکه ، آبلیمو ، نمک و شکر را به مواد داخل تابه بیافزایید و هم بزنید تا نمک و شکر کاملا حل شوند.
تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط داغ را روی پیازهای داخل شیشه بریزید.
شیشه ترشی را به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی جا افتاده و قابل خوردن شود.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است