دستورالعمل خانگی پنیر سفید خشک فرسکو
این دستورالعمل ، یک روش آسان برای تهیه پنیر خانگی تازه است که غالباً با پنیر کیسو بلانکو اشتباه گرفته میشود. اما این دو پنیر تفاوتی با هم دارند. تفاوت در این است که پنیر کیسو بلانکو خیلی سریع ذوب میشود ولی پنیر فرسکو به این صورت نیست و دیرتر آب میشود.
پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد این پنیر خانگی خوشمزه را روی غذاهای مکزیکی ، روی پیتزا ، املت و هر جای دیگر که به یک پنیر خرد شده ملایم نیاز دارید ، استفاده کنید.
مواد لازم
1 گالن شیر کامل
1 قاشق چایخوری مایه پنیر مایع
نمک دانه متوسط 1 قاشق چایخوری (مانند نمک کوشر)
دستورالعمل تهیه
در یک قابلمه بزرگ با حرارت کم ، شیر را به آرامی گرم کنید تا به 38 درجه سانتی گراد یا 100 درجه فارنهایت برسد.
آن را از روی حرارت برداشته و مایه پنیر مایع را هم بزنید.
این مخلوط را به مدت 1 تا 2 ساعت در یک مکان گرم بگذارید.
در حالت ایده آل ، باید در این مدت دمای 38 درجه را حفظ کنید. این کار را میتوانید با قرار دادن ظرف در فر با چراغ روشن (اما اجاق گاز خاموش) یا گذاشتن ظرف در یک کاسه آب گرم انجام دهید.
توده بسته شده را تا حدی که به اندازه نخود فرنگی برسد خرد کنید. برای این مرحله میتوانید از چاقو استفاده کنید ، اما بهتر است انگشتان تمیز خود را برای انجام این مرحله به کار گیرید.
مخلوط خرد شده را در صافی توری ریخته و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه آب پنیر خارج شود.
مخلوطی که آبش کشیده شده را به یک کاسه منتقل کرده و از انگشتان تمیز یا یک قاشق برای ریختن 1 قاشق چایخوری نمک استفاده کنید.
قالب پنیر را در پارچه خیلی محکم و سفت بپیچید و در ظرف آبکش قرار دارید تا تمام آب پنیر کشیده شود.
بعد از یک ساعت قالب پنیر را از پارچه بیرون آورده ، به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
حالا پنیر خانگی فرسکو آماده است. از طعم آن لذت ببرید!
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است