دستورالعمل تهیه سس آسان ، سریع و سالم برای پیتزای خانگی

پیتزای خانگی از خوشمزه ‌ترین و سالم ‌ترین انواع پیتزا به شمار می‌آید. سس‌های آماده تنوع بسیار خوبی دارند اما از آنجا که در ترکیبات اغلب آنها مواد نگهدارنده به کار می‌رود ، بهتر است سس پیتزای خانگی را در خانه درست کنید و بدین ترتیب به سلامت رژیم غذایی خود و خانواده‌تان بیافزایید.

دستورالعمل تهیه سس پیتزای خانگی که در این مطلب با شما به اشتراک می‌گذاریم ، بسیار سریع ، آسان و سالم است. اگر فقط یک بار این سس را در خانه بسازید ، دیگر هوس طعم سس‌های آماده را نخواهید داشت. پس با ما همراه شوید!

 

مواد لازم برای تهیه سس پیتزای خانگی

برای تهیه این سس خوشمزه فقط به شش ماده اولیه (به علاوه نمک و فلفل) نیاز داریم:

1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق چایخوری سیر خرد شده

3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

2 قاشق غذاخوری سبزی ریحان خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده)

1 و 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک (یا 1 و 1/2 قاشق غذاخوری پونه تازه و خرد شده)

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

 

دستورالعمل تهیه سس پیتزای خانگی

روغن زیتون را در قابلمه ​​و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

سیر را اضافه کرده و 10 ثانیه تفت دهید ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با سیر هم بزنید.

به مدت 1 دقیقه آن را بپزید و هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته ، گوجه فرنگی خرد شده ، پونه کوهی و ریحان تازه را با آن مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دارش کنید.

سس را روی خمیر پیتزا پخش کنید یا آن را به مدت 5 روز در یخچال ، یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

 

تهیه این سس پیتزای سالم در خانه بسیار آسان و سریع است ، پس می‌توانید پیتزای خانگی را با سس خانگی تهیه و میل کنید. نوش جان!

دستورالعمل تهیه سس آسان ، سریع و سالم برای پیتزای خانگی