قهوه لاته کدوتنبل را با خیال راحت امتحان کنید!
کدوتنبل محصول ناب پاییزی است که ما عاشق آن هستیم (و البته برخی از آن بیزاریم). اما جالب اینجاست که در اوایل سال 2003 یک نوشیدنی معرفی شد که در آن از کدوتنبل به عنوان ادویه یا طعمدهنده استفاده شد. محبوبیت این نوشیدنی به دلیل وجود طعم ویژه کدوتنبل ، باعث شد که کدوتنبل در بسیاری از نوشیدنیها و غذاهای دیگر نیز ورود پیدا کند. در سال 2015 ، دستور العمل نوشیدنی مذکور تغییر یافت که در آن پوره کدوتنبل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده اصلی محسوب میشد.
نوشیدنی قهوه کدوتنبل در واقع اسپرسوی داغی است که با شیر ، پوره کدو تنبل ، وانیل و ادویههای گرم کننده پاییز مانند دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل و میخک مخلوط میشود. روی این قهوه خاص با خامه شیرین پوشانده میشود.
تهیه قهوه لاته کدوتنبل در خانه بسیار مقرون به صرفه و بسیار آسان است. شما میتوانید صبح پاییزی خود را با نوشیدن قهوه لاته کدوتنبل واقعا متفاوت و جذاب کنید. پس از طعمهای خاص استقبال کنید و لذت ببرید.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است