تهیه بستنی شیشهای (Mason jar) در خانه ، راه سریع لذت بردن از دسر
تهیه بستنی شیشهای ماسون (Mason jar) در خانه ، ساده ترین و سریع ترین راه برای لذت بردن از طعم لذیذ بستنی است. چه طرفدار میوههای تازه باشید و چه در استفاده از کلوچهها وسواسی ، میتوانید مواد کمی را در یک ظرف شیشهای ترکیب و یک دسر لذیذ را در خانه درست کنید.
این دسر گزینهی خوبی برای آزمایش شکرهای طعم دار (به خصوص طعم لیمو و وانیل) است. این دسر خوشمزه و لذیذ در موادی مانند کارامل و سس کره بادام زمینی ، بهترین طعمها را در خودش جا میدهد. پس وقتی هوس خوردن دسری ساده و سریع داشتید ، این دسر شیشهای خوشمزه را در خانه آماده و میل کنید.
عناصر
1 فنجان خامه سنگین
1-2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک
اختیاری: کلوچههای خرد شده ، میوههای تازه ، عصارههای طعمهای مختلف
اختیاری: سس کارامل ، سس شکلات ، شربت میوه
دستورالعمل تهیه بستنی شیشهای ماسون
خامه سنگین ، شکر ، وانیل و نمک را در یک ظرف شیشه ماسون بریزید. در صورت استفاده از طعم دهندهها (کوکی خرد شده ، عصاره های طعم دار ، میوه) آنها را اضافه کنید.
درب شیشه را ببندید و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود ، شیشه را تکان دهید. در این کار زیاده روی نکنید تا خامه فرمش را از دست ندهد و غلظت آن طوری باشد که پشت قاشق کاملا پوشانده شود.
شیشه را به فریزر منتقل کرده تا به مدت 2-3 ساعت منجمد شود (اما بیش از این زمان در فریزر نماند)
هر زمان محتویات شیشه آنقدر یخ زده باشد که بتواند دسته قاشق چوبی را به صورت ایستاده نگه دارد ، میزان انجمادش کافیست.
دسر را نوش جان کنید و از طعم دلخواه خودتان لذت ببرید!
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است