ترشی گوجه فرنگی ، ترشی سنتی کشور روسیه
تهیه ترشی گوجه فرنگی روسی در خانه بسیار آسان است. این ترشی سنتی کشور روسیه قدمت زیادی دارد و تقریبا سریع آماده خوردن میشود. پیشکادمی در این مطلب شما را با دستورالعمل تهیه ترشی گوجه فرنگی آشنا میکند.
مواد لازم
5/1 کیلوگرم گوجه فرنگی ساده یا گیلاسی
4 حبه سیر
2 عدد فلفل تند
یک دسته جعفری
4 عدد برگ بو
نصف قاشق چایخوری بذر کرفس
یک شاخه میخک (در صورت تمایل)
ترخون ، ترب کوهی ، ریشه یا دانه خردل (در صورت تمایل)
2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
5 تا 6 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
دستورالعمل تهیه
گوجه فرنگیها را همراه با سیر ، برگ بو ، فلفل تند و جعفری داخل شیشه تمیز میریزیم و شیشه را از آب جوش پر کرده بعد از بیست شماره آب داخل شیشه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و همراه دانه فلفل سیاه ، دانه خردل ، نمک و شکر به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
حالا آب داخل قابلمه را داخل شیشه بریزید. اگر سر شیشه خالی ماند به آن آب جوش اضافه کنید.
درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را وارونه روی سطح صاف به مدت چند ساعت قرار دهید. شیشه را در یخچال یا محیط خنک نگهداری کرده ، بعد از دو یا سه هفته میل کنید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است