ترشی گوجه‌ فرنگی ، ترشی سنتی کشور روسیه

 

 

تهیه ترشی گوجه فرنگی روسی در خانه بسیار آسان است. این ترشی سنتی کشور روسیه قدمت زیادی دارد و تقریبا سریع آماده خوردن می‌شود. پیشکادمی در این مطلب شما را با دستورالعمل تهیه ترشی گوجه فرنگی آشنا می‌کند.

 

مواد لازم

5/1 کیلوگرم گوجه فرنگی ساده یا گیلاسی

4 حبه سیر

2 عدد فلفل تند

یک دسته جعفری

4 عدد برگ بو

نصف قاشق چایخوری بذر کرفس

یک شاخه میخک (در صورت تمایل)

ترخون ، ترب کوهی ، ریشه یا دانه خردل (در صورت تمایل)

2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه

5 تا 6 قاشق غذاخوری نمک

2 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری سرکه سفید

 

دستورالعمل تهیه

گوجه فرنگی‌ها را همراه با سیر ، برگ بو ، فلفل تند و جعفری داخل شیشه تمیز می‌ریزیم و شیشه را از آب جوش پر کرده بعد از بیست شماره آب داخل شیشه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و همراه دانه فلفل سیاه ، دانه خردل ، نمک و شکر به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

حالا آب داخل قابلمه را داخل شیشه بریزید. اگر سر شیشه خالی ماند به آن آب جوش اضافه کنید.

درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را وارونه روی سطح صاف به مدت چند ساعت قرار دهید. شیشه را در یخچال یا محیط خنک نگهداری کرده ، بعد از دو یا سه هفته میل کنید.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

ترشی گوجه‌ فرنگی ، ترشی سنتی کشور روسیه