چطور دسر ایتالیایی پاناکوتا(پاناکوتای کلاسیک) را در خانه تهیه کنیم؟

 

پاناکوتا،به معنای واقعی کلمه به عنوان خامه پخته شده در نظر گرفته می‌شود ،پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که ما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه پاناکوتای کلاسیک در خانه،آشنا کنیم.پاناکوتا یک دسر کلاسیک ایتالیایی است که با خامه،شیر،شکر،وانیل و ژلاتین تهیه می شود.تهیه پاناکوتا در خانه بسیار آسان و سریع است و تقریبا می تواند زودتر از موعد قابل تصور شما تهیه شود 
پاناکوتا را می‌توانید با سس‌های میوه‌ای،شکلاتی یا سس‌های متنوع دیگری که دوست دارید،سرو کنید.
 

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا:

140 گرم ژلاتین

2 فنجان شیر

4 فنجان خامه سنگین

0.5 فنجان شکر

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

 

مواد لازم جهت سرو دسر پاناکوتا:

انواع توت‌های تازه یا هر میوه تازه دیگری

سس توت فرنگی خانگی

سس شکلات

 طرز تهیه دسر پاناکوتا:

½ فنجان شیر را در یک کاسه کوچک بریزید و ژلاتین را روی آن بریزید تا نرم شود.

در یک قابلمه متوسط ،خامه و مابقی شیر را با شکر گرم کنید تا مخلوط شوند و شروع به جوشیدن کند.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید.

به آرامی مخلوط ژلاتین نرم‌شده را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط پاناکوتا را طبق ترجیح خود داخل یک لیوان یا قالب بریزید.

بگذارید مخلوط خنک شود.(حداقل 4 ساعت قبل از سرو،پاناکوتا را در یخچال قرار دهید.حالت ایده‌آل این است که دسر پاناکوتا 12 ساعت قبل از سرو در یخچال باشد)

دسر را از قالب خارج کنید(یا مستقیما لیوان‌های حاوی پاناکوتا)را از یخچال بیرون آورید.با انتخاب میوه تازه،سس میوه‌ای،سس کارامل،شکلات،یا هرطور مایل هستید،دسر خانگی پاناکوتا را سرو کنید و از میل‌کردن این دسر ایتالیایی خوشمزه در خانه خود و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

 

دسر ایتالیایی پاناکوتا(پاناکوتای کلاسیک)