پنیر برشته گیلان ، وعده‌ای آسان ، سریع و لذیذ

شاید اسم پنیر برشته را شنیده باشید. پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی گیلان به شمار می‌آید که امروزه در بسیاری از خانه‌ها و کافه‌ها طبخ و سرو می‌شود. تهیه پنیر برشته گیلانی بسیار آسان و سریع است. پنیر برشته اغلب به عنوان صبحانه و یا عصرانه سرو می‌شود. این غذای محبوب و لذیذ گیلانی درست مانند بسیاری از غذاهای خطه گیلان برای گیاهخواران نیز خیلی لذیذ ، سبک و مقوی محسوب می‌شود. پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد در اولین فرصت پنیر برشته گیلان را در خانه طبخ و سرو کنید.

مواد لازم

  • پنیر فتا (سفید) یا لیقوان: 400  گرم
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • سیر: 2  حبه
  • روغن:  2 قاشق غذاخوری
  • شوید خشک:  1قاشق غذاخوری
  • زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل : به میزان دلخواه

 

دستورالعمل تهیه

تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره یا روغن داخلش بریزید تا گرم شود.

سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

بعد پنیر را خرد کنید و داخل تابه بریزید .

وقتی پنیر شروع به آب شدن کرد ، سیر را در آن رنده کنید .

مخلوط سیر و پنیر را به آهستگی هم بزنید .

سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید ، هم بزنید و بعد شوید را به آن اضافه کنید .

مخلوط شوید و تخم مرغ را داخل تابه سیر و پنیر اضافه کنید و صبر کنید تا تخم مرغ کاملا پخته شود.

در آخر نمک و فلفل را هم روی موادمخلوط شده بریزید و پنیر برشته گیلانی را با نان ، برنج یا کته سرو کنید.

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

پنیر برشته گیلان ، وعده‌ای آسان ، سریع و لذیذ