پنیر برشته گیلان ، وعدهای آسان ، سریع و لذیذ
شاید اسم پنیر برشته را شنیده باشید. پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی گیلان به شمار میآید که امروزه در بسیاری از خانهها و کافهها طبخ و سرو میشود. تهیه پنیر برشته گیلانی بسیار آسان و سریع است. پنیر برشته اغلب به عنوان صبحانه و یا عصرانه سرو میشود. این غذای محبوب و لذیذ گیلانی درست مانند بسیاری از غذاهای خطه گیلان برای گیاهخواران نیز خیلی لذیذ ، سبک و مقوی محسوب میشود. پیشکادمی به شما پیشنهاد میدهد در اولین فرصت پنیر برشته گیلان را در خانه طبخ و سرو کنید.
مواد لازم
- پنیر فتا (سفید) یا لیقوان: 400 گرم
- تخم مرغ : 4 عدد
- سیر: 2 حبه
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- شوید خشک: 1قاشق غذاخوری
- زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل : به میزان دلخواه
دستورالعمل تهیه
تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره یا روغن داخلش بریزید تا گرم شود.
سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
بعد پنیر را خرد کنید و داخل تابه بریزید .
وقتی پنیر شروع به آب شدن کرد ، سیر را در آن رنده کنید .
مخلوط سیر و پنیر را به آهستگی هم بزنید .
سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید ، هم بزنید و بعد شوید را به آن اضافه کنید .
مخلوط شوید و تخم مرغ را داخل تابه سیر و پنیر اضافه کنید و صبر کنید تا تخم مرغ کاملا پخته شود.
در آخر نمک و فلفل را هم روی موادمخلوط شده بریزید و پنیر برشته گیلانی را با نان ، برنج یا کته سرو کنید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است