موس شکلات کتو
موس شکلات کلاسیکی که در این مطلب با دستورالعمل آن آشنا خواهید شد ، یک دسر خامهای بدون قند است. افرادی که عاشق دسر هستند اما نمیخواهند یا نمیتوانند قند و شکر مصرف کنند ، از طعم این دسر با خیال راحت لذت خواهند برد. در این دستورالعمل همه آنچه را که مردم در مورد موس شکلات دوست دارند ، نگه داشته ایم - مخصوصاً خامه ای بودن و طعم زیاد شکلات - اما استویای با طعم طبیعی را جایگزین شکر شده است. استویاهای طعم دار نسبت به نسخههای پودر شده تلخی کمتری دارند و مانند زایلیتول و اریتریتول هیچ اثر خنک کنندگی بر روی کام شما ندارند. نتیجهی آن یک دسر شیرین بدون طعم تیز است که حتی نیازی نیست که به آن عصاره بیافزایید. پیشکادمی از شما دعوت میکند تا با دستورالعمل تهیه موس شکلاتی بدون قند آشنا شوید.
مواد لازم
3/4 فنجان خامه مخصوص سنگین
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/2 قاشق چایخوری مایع وانیل استویا
1/8 قاشق چایخوری نمک
دستورالعمل تهیه موس شکلات
خامه را در یک کاسه با همزن بزنید تا زمانی که قلههای متوسط تشکیل شود ، حدود 3 دقیقه با یک همزن برقی.
پودر کاکائو ، استویا و نمک را اضافه کنید.
حدود 30 ثانیه دیگر هم زدن را ادامه دهید تا قلههای سفت ایجاد شود.
دسر موس شکلات کتو را در ظرف مناسب سرو کنید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است