سس ژاپنی کابایاکی برای ماهی

در ژاپن ، کابایاکی یک روش معمول برای پخت ماهی به ویژه مارماهی (unagi) است. کابایاکی مراحل آماده سازی و سپس برش فیله‌ها به قطعاتی است که به سیخ کشیده می‌شوند. تکه‌های ماهی را در لعابی بر پایه سس سویا ، به نام سس کابایاکی فرو می‌برند که شباهت زیادی به سس teriyaki دارد. سپس فیله‌های ماهی کبابی می‌شوند و با طعم دار شدن با سس ، ترد می‌شوند.

اگرچه این سس به طور سنتی و بیشتر اوقات با مارماهی سرو می‌شود ، اما در ماهی قزل آلا و همچنین ماهی‌های دیگر مانند گربه ماهی و باس دریایی نیز ترکیب ماهی و این سس ، ترکیبی بسیار خوشمزه است. برای تهیه این سس خوشمزه ژاپنی فقط به چند ماده اولیه و زمان کمی برای پخت آن احتیاج دارید. پس پیشکادمی توصیه می‌کند که وقتی قصد پختن ماهی داشتید ، اینن سس ژاپنی را نیز امتحان کنید.

 

مواد لازم

1/2 فنجان سس سویا

1/2 فنجان میرین

1/4 فنجان شکر

 

دستورالعمل تهیه

همه مواد را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید.

وقتی مواد به جوش آمدند ، اجازه دهید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. قبل از استفاده این سس ژاپنی ، آن را از روی حرارت برداشته و خنک کنید. حالا سس آماده مصرف استو از طعم جذاب آن لذت برید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

سس ژاپنی کابایاکی برای ماهی