سس ژاپنی کابایاکی برای ماهی
در ژاپن ، کابایاکی یک روش معمول برای پخت ماهی به ویژه مارماهی (unagi) است. کابایاکی مراحل آماده سازی و سپس برش فیلهها به قطعاتی است که به سیخ کشیده میشوند. تکههای ماهی را در لعابی بر پایه سس سویا ، به نام سس کابایاکی فرو میبرند که شباهت زیادی به سس teriyaki دارد. سپس فیلههای ماهی کبابی میشوند و با طعم دار شدن با سس ، ترد میشوند.
اگرچه این سس به طور سنتی و بیشتر اوقات با مارماهی سرو میشود ، اما در ماهی قزل آلا و همچنین ماهیهای دیگر مانند گربه ماهی و باس دریایی نیز ترکیب ماهی و این سس ، ترکیبی بسیار خوشمزه است. برای تهیه این سس خوشمزه ژاپنی فقط به چند ماده اولیه و زمان کمی برای پخت آن احتیاج دارید. پس پیشکادمی توصیه میکند که وقتی قصد پختن ماهی داشتید ، اینن سس ژاپنی را نیز امتحان کنید.
مواد لازم
1/2 فنجان سس سویا
1/2 فنجان میرین
1/4 فنجان شکر
دستورالعمل تهیه
همه مواد را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید.
وقتی مواد به جوش آمدند ، اجازه دهید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. قبل از استفاده این سس ژاپنی ، آن را از روی حرارت برداشته و خنک کنید. حالا سس آماده مصرف استو از طعم جذاب آن لذت برید.
آشپزی در مشهد با پیشکادمی
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است