هاشبرون گل کلم ، یک وعده‌ی کم کالری

هاشبرون به نوعی با کوکو در فرهنگ غذایی ما شباهت دارد و وعده‌ای سرشار از کربوهیدرات است. اگر رژیم کم کربوهیدرات یا کتو دارید ، سعی کنید سیب زمینی را با گل کلم جایگزین کنید. تقریباً می‌توانید از گل توتیلا گرفته تا  پیتزا با گل کلم درست کنید. نتایج حاصل از این hashbrown ها به طرز شگفت انگیزی خوش طعم هستند ، با ظاهر و بافتی مشابه نسخه نشاسته ای آنها یا همان کوکو.

برای استفاده از این دستورالعمل بدون نشاسته ، نشاسته ذرت را حذف کنید.

 

مواد لازم

500 گرم گل‌کلم

1/2 پیاز کوچک

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده

1 عدد تخم مرغ بزرگ (زده شده)

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

فلفل سیاه (برای طعم بیشتر)

اختیاری: 3 قاشق غذاخوری پیازچه (ریز خرد شده)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

دستورالعمل تهیه هاشبرون گل‌ کلم

گل کلم را برش بزنید و ساقه آن را تقریبا خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و همراه با گل کلم در غذاساز بریزید.

مواد را ریز خرد کرده و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

در همین حال ، فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و یک کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید.

 

گل کلم و پیاز را روی حوله آشپزخانه تمیز بریزید و رطوبت اضافی آنها را بگیرید تا آب نیندازند.

 

گل کلم و پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید. پنیر ، تخم مرغ ، نشاسته ذرت ، پودر سیر ، فلفل و 2 قاشق غذاخوری پیازچه (در صورت استفاده) را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

مخلوط را به شش بخش مساوی تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی سطح ظرف به شکل دایره بریزید. قسمت‌های رویی دایره‌ها را به آرامی با روغن چرب کرده و روی آنها نمک بپاشید.

 

برای مدت 30 تا 40 دقیقه آنها را بپزید تا سطحشان قهوه ای شود. قبل از سرو اجازه دهید 5 دقیقه روی ظرف خنک شود تا شکل خود را حفظ کند.

 

نکات آشپزی:

اگر غذاساز ندارید می‌توانید پیاز و گل کلم را رنده کنید.

می توانید این غذا را روی اجاق گاز هم بپزید. 2 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط ​​در یک تابه متوسط ​​گرم کنید. با دستان خود دایره‌ها را درست کنید و در روغن تابه قرار دهید تا سرخ شوند.

 

هاشبرون گل کلم ، یک وعده‌ی کم کالری