با یک سوپ خامه‌ای گرم ، سرمای زمستان را دلچسب کنید!

در روزهای سرد زمستان ، یک کاسه سوپ گرم واقعا دلچسب است. در این مطلب شما را با یک سوپ خامه‌ای گرم مناسب برای سرمای زمستان آشنا می‌کنیم.

پیشکادمی به شما پیشنهاد می‌دهد این سوپ رشته فرنگی مرغ را به عنوان نهار یا شام همراه با کراکر یا سالاد میل کنید و در کنار عزیزانتان از گرمای دلچسب آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

2 قاشق غذاخوری کره

1 فنجان پیاز (خرد شده)

1 فنجان کرفس (خرد شده)

1/4 فنجان جعفری تازه (خرد شده)

2 تا 3 فنجان مرغ پخته (خرد شده)

2 فنجان خامه (رقیق نشده)

5 فنجان آب مرغ (کم سدیم)

1 قاشق چایخوری چاشنی مرغ

1/4 قاشق چایخوری آویشن خشک

1/4 قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده

2 فنجان نخود فرنگی و هویج تازه یا منجمد

110 گرم رشته فرنگی (پخته و آبکش شده)

نمک کوشر (به اندازه دلخواه)

 

دستورالعمل تهیه

در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

جعفری ، مرغ ، آب مرغ ، چاشنی مرغ ، آویشن و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت متوسط رو به کم ، به مدت 20 دقیقه بجوشد. 

نخود فرنگی و هویج را اضافه کرده ، درب قابلمه را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بجوشد.

خامه را همراه با رشته‌های پخته شده هم بزنید و همراه با نمک به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت بماند. حالا شعله را خاموش کرده و سوپ خامه‌ای رشته فرنگی را همراه با کراکر یا سالاد سرو کنید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

دستورالعمل تهیه سوپ مرغ خامه‌ای