دستورالعمل تهیه کلوچه جو دوسر ، سیب و دارچین

کلوچه سیب و جو دوسر با طعم دارچین یکی از خوشمزه‌ ترین کلوچه‌هایی است که به سادگی می‌توانید در خانه بپزید. این کلوچه‌های خوشمزه دارچینی نرم هستند و طعم آنها به دلیل ترکیب موفق سیب و دارچین واقعا لذت بخش است. سیب یکی از میوه‌هایی است که در تمامی فصول موجود است و انواع مختلفی هم دارد. پیشنهاد ما این است که برای تهیه کلوچه سیب و جو دو سر از سیب خیلی شیرین استفاده نکنید. جو دوسر نیز یکی از آن غلات پر فیبر و پر‌ خاصیت است. جو دوسر با جوی معمولی تفاوت‌های زیادی دارد ، هم از لحاظ ظاهر و از لحاظ بافت. جو دوسر بسیار لطیف و سبک است و به همین دلیل برای استفاده در پخت کلوچه و کیک بسیار مناسب است.

دارچین نیز عضو مهم دیگر این کلوچه‌ی خوشمزه است. دارچین گرم و معطر است و یک رقیق کننده خون عالی و یک مسکن درد نیز به شمار می‌آید. خواص دارچین آنقدر زیاد است که مصرف آن به همه توصیه می‌شود ، اما یک نکته مهم که باید بدانید این است که دارچین حاوی ماده‌ای به نام کومارین است که مصرف مقدار زیاد آن برای کبد مضر است؛ بنابراین موقع مصرف روزانه دارچین ، این نکته را هم به خاطر بسپارید. پیشکادمی در ادامه این مطلب شما را به آشنایی با دستورالعمل تهیه کلوچه جو دوسر و سیب با طعم دارچین دعوت می‌کند.

 

مواد لازم

  • آرد شیرینی ۱ و ۱/۴ پیمانه (۱۷۷ گرم)
  • جو دوسر پرک ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم) نرم شده
  • شکر قهوه‌ای روشن ۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم)
  • تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • سیب ۱ پیمانه نگینی شده

 

·         دستورالعمل تهیه

·         ۱. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. کف یک سینی مخصوص فر را با یک لایه سیلیکونی یا کاغذ مخصوص فر بپوشانید.

·         ۲. آرد، جو دوسر، دارچین، جوش شیرین و نمک را به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید سپس آنها را کنار بگذارید.

·         ۳. در کاسه کره و شکر قهوه‌ای را با هم بزنید تا زمانی که به طور کامل مخلوط شوند. حالا تخم مرغ را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید.

·         ۴. سیب‌ها را در کاسه‌ای ریخته ، روی آن‌ها آبلیمو بریزید. حالا مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ و کره اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. سپس سیب را هم به ترکیب اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

·         ۵. با استفاده از قاشق اسکوپ بستنی یا با استفاده از ۲ قاشق معمولی به صورت همزمان ، خمیر را روی سینی فر بگذارید. بین آن‌ها ۲ اینچ فاصله بگذارید چرا که آن‌ها داخل فر پهن می‌شوند.

·         ۶. سینی کلوچه را در فرگرم شده قرار داده و اجازه دهید حدود ۱۴ تا ۱۵ دقیقه بماند.

·         ۷. پس از این زمان کلوچه‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و همانطور که در سینی هستند بگذارید مقداری خنک شوند. اگر در این زمان به آن‌ها دست بزنید، خرد می‌شوند پس احتیاط کنید. بعد از گذشت چند دقیقه آن‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.

 

این کلوچه‌های خوشمزه جو دوسر ، سیب و دارچین را با شیر ، قهوه و یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید ، میل کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید.

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

دستورالعمل تهیه کلوچه جو دوسر ، سیب و دارچین