دستور تهیه آب هویج خوشمزه با زردچوبه و زنجبیل. امتحان کنید!

در طب سنتی چین و هندوستان ، زردچوبه به عنوان داروی ضد التهاب قوی قدمتی طولانی دارد.

این ادویه همیشه مورد علاقه ما بوده اما حالا می‌خواهیم آن را در تهیه نوشیدنی طبیعی استفاده کرده از طعم و خواص آن بهره ببریم.

پیشکادمی پیشنهاد می‌دهد دستورالعمل تهیه این نوشیدنی خوشمزه را با زردچوبه و بدون شیرین کننده‌های اضافی امتحان کنید.

 

مواد لازم

5 عدد هویج

1 عدد سیب

1 برش نازک زنجبیل تازه

1/4 قاشق چایخوری زردچوبه

 

دستورالعمل تهیه

همه مواد را به مدت 5 دقیقه با هم در میکسر مخلوط کنید (هویج و سیب را پوست بکنید)

آب هویج ویژه خود را در اسرع وقت بخورید تا بیشترین میزان مواد مغذی را به بدن شما برساند. از طعم‌های متفاوت لذت ببرید!

 

آشپزی در مشهد با پیشکادمی

 

دستور تهیه آب هویج خوشمزه با زردچوبه و زنجبیل. امتحان کنید!