براونی خانگی،پدیده‌ی شکلاتی آسان

 

 

کیک براونی را اغلب می‌شناسیم و پیر و جوان از طعم و نرمی بافت این کیک خوشمزه خوشمان می‌آید.براونی همچنین کیک و دسر محبوب بچه‌ها است که از شنیدن اسم آن بسیار هیجان‌زده می‌شوند.تهیه کیک براونی خیلی آسان است و هر زمان که هوس شکلات داشته باشید،این کیک خوشمزه می‌تواند گزینه جالبی باشد.اگر دنبال یک دستورالعمل آسان برای تهیه کیک براونی خانگی هستید،در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک براونی خانگی

1/4 لیوان (56 گرم) کره شور ، برش داده شده در 4 قطعه

1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول

1 عدد تخم مرغ بزرگ

1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

1/4 فنجان (36 گرم) آرد همه منظوره

3 قاشق غذاخوری (18 گرم) پودر کاکائو بدون چربی

1/4 فنجان (42 گرم) تراشه شکلات یا 3 قاشق غذاخوری تراشه‌های کوچک شکلات

 

دستورالعمل تهیه کیک براونی خانگی

فر را از قبل تا 300 درجه گرم کنید .یک ظرف مخصوص فر به ابعاد 8 در 4 اینچ را با روغن پخت و پز(یا با کمی کره) چرب کنید.

کره را ذوب کنید و اجازه دهید تا دیگر مواد را ترکیب می‌کنید،کمی حرارتش را از دست بدهد.

تخم مرغ ،شکر و عصاره وانیل را هم بزنید.

 

آرد و پودر کاکائو را نیز به مخلوط اضافه کرده و در صورت تمایل،تراشه‌های شکلات را نیز با مخلوط ترکیب کنید.

 

حالا مخلوط آماده‌شده را داخل ظرف فر بریزید و به صورت یکدست پخشش کنید.

 

ظرف را به مدت 19 الی 23 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.

کیک براونی خانگی شما به همین آسانی آماده است.اجازه دهید کیک براونی 15 الی 20 دقیقه خنک شود،سپس آن را برش بزنید و نوش جان فرمایید!

 

 

 

دستورالعمل تهیه کیک براونی خانگی آسان