نان طعمدار پارمزان
آیا شما هم نسخه شخصی خود از سوپ ، سالاد و نانهای نامحدود را در خواب میبینید؟ باورکنید که تهیه نانهای نرم و کرکی با طعمهایی که خودتان دوست دارید ، بسیار آسان است. پس با همین دستورالعمل شروع کنید! تهیه نانهای پارمزان در خانه واقعا آسان است و میتوانید هر طعمی که دوست دارید را جایگزین این پنیر کنید.
مواد لازم
مخمر خشک (حدود 2/4 قاشق غذاخوری)
شکر (3 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری)
آب گرم (1 فنجان)
آرد همه منظوره (3 فنجان)
نمک (1/2 قاشق چایخوری)
کره (2 قاشق غذاخوری)
پنیر پارمزان رنده شده (1/4 فنجان)
سفیده تخم مرغ ، اندکی همزده (1 عدد )
نمک درشت (1 قاشق غذاخوری)
دستورالعمل تهیه
در یک کاسه کوچک ، مخمر و 1 قاشق چایخوری شکر را به مدت 5 دقیقه در آب نرم کنید.
در یک کاسه بزرگ ، آرد ، 3 قاشق غذاخوری شکر و نمک را مخلوط کنید.
با استفاده از مخلوط کن شیرینی پزی کره را ریز کنید. اگر مخلوط کن شیرینی پزی ندارید ، از دو چاقو به صورت صلیبی استفاده کنید تا کره خرد شود سپس با مخلوط آرد ترکیبش کنید.
مخلوط مخمر و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید و مخلوطشان کنید تا خمیر تشکیل شود.
روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 20 دقیقه در ظرف بماند.
تکههای خمیر را کمی کوچکتر از توپهای گلف برش دهید. حالا آنها را به طول 25 تا 30 سانتیمتر رول کنید.
فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و رولهای خمیر را روی ورقههای پخت قرار دهید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بدون پوشش در دمای اتاق بمانند.
با یک مسواک یا برس ریز سفیده تخم مرغ را روی رولهای خمیر بمالید. نمک درشت را را نیز رویشان بپاشید.
حالا رولهای خمیر را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و نانهای خوشمزه را گرم سرو کنید. از طعم متفاوت این نان طعمدار لذت ببرید.
نظرتون رو بنویسید
آدرس ایمیل شما به هیچ وجه منتشر نخواهد شد.
0 نظر ثبت شده است